ONA ĆE RAZVESTI OŽENJENOG ZADRUGARA Ulazi u rijaliti da napravi haos, a poznata je po brutalnom ponašanju
Printscreen

Nekadašnja zadrugarka Ermina Pašović tvrdi da učesnicima trenutno aktuelne sezone neće biti dobro kada je vide na imanju u Šimanovcima.

Naime, ukoliko odluči da uđe, posebno će joj za komentarisanje biti interesantna Maja Marinković.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Maja je uvek meni bila top, bilo je tu burno oko našeg odnosa, ali je stvarno gotivim i volim. Ja smem da se kladim sada u šta god želite da će ona razvesti Emila kad god bude htela, kad bude poželela to će biti kraj. Meni je ona stvarno ono, fenomen! Muškarci znaju šta im sledi po ulasku u vezu sa njom i oni opet padaju pred njom, ne znam, možda je ona ono što se kaže fatalna žena - istakla je Ermina.

Sa druge strane, na pitanje koji će zadrugar u ovoj sezoni rasturiti svoj brak, budući da je sve dosad emitovane sezone obeležilo upravo brakolomstvo, Pašovićeva je u svom maniru odgovorila:

- Pa, po mom skromnom mišljenju, svaki muškarac kog Maja Marinković bude tipovala - rekla je Pašovićeva.

Oko ulaska u rijaliti se još uvek, kako sama ističe, premišlja, ali postoje izgledi da se vrati na imanje u Šimanovcima.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Znam da mnogi očekuju moj ulazak, svakodnevno dobijam poruke, non-stop mi pišu, pitaju da li ću ući, i prošle sezone i ove sad, silne poruke podrške mi stižu svakodnevno i onda sam počela da se pitam gde je onaj narod koji me je toliko hejtovao dok sam bila unutra. Ali izgleda da im nedostaje neko ko se ne plaši da kaže ono što zaista misli i da se suprostavim svima, ja nisam bila neko ko se plašio da uđe u sukob sa bilo kim i da iznesem mišljenje, pa ko zna, možda, ako uspem sve da uradim šta treba, možda će zadrugari opet strepeti od mojih komentara - završila je Emina.

ANITA SE SKINULA GOLA ISPRED MARKA Zadrugarka pravi haos Markoviću nakon što je smuvao Maju

 

Komentari (0)

Loading