STEFAN MI JE DAVAO SNAGU Osman Karić progovorio o paklu kroz koji je prolazio
Alo

Osman Karić, otac bivšeg učesnika Zadruge Stefana Karića, koji je inače važio za žestokog momka beogradskog asfalta devedestih godina, otvorio je dušu o paklu droge kroz koji je prošao u mladosti.

Printscreen/Premijera

 

Naime, kako otkriva već 22 godine ne konzumira narkotike, a snagu da prestane dao mu je upravo sin Stefan.

- Sve vreme drogiranja vi se svaki dan skidate, ali skidate se tek sutra kad danas uzmete drogu. Od sutra prestajem i tako sam ja 10 godina priveo živeći jedan dan isti. Moj sin Stefan mi je davao snagu, jednim delom sam zbog njega prestao. Sada sam rekao da prestajem, evo već 22 godine ne konzumiram. Mnogo puta sam se našao pored te iste droge, ali nikad nisam uzeo... Bojim se droge - rekao je Osman Karić.

- Sve vreme drogiranja vi se svaki dan skidate, ali skidate se tek sutra kad danas uzmete drogu. Od sutra prestajem i tako sam ja 10 godina priveo živeći jedan dan isti. Moj sin Stefan mi je davao snagu, jednim delom sam zbog njega prestao. Sada sam rekao da prestajem, evo već 22 godine ne konzumiram. Mnogo puta sam se našao pored te iste droge, ali nikad nisam uzeo... Bojim se droge - rekao je Osman Karić u ''Premijera - Vikend specijalu''.

NE RAZDVAJAJU SE Dalila Dragojević uživa u ljubavi sa Mininim bivšim, on objavio njene fotke

Komentari (0)

Loading