TAKI ULAZI U ZADRUGU DA SE OBRAČUNA Otac Maje Marinković za Alo! o stravičnim optužbama da podvodi ćerku
Foto: Alo/ilustracija

Brojne optužbe ovih dana stižu na račun Radomira Marinkovića Takija i njegove porodice od strane bivših zadrugara, a nakon što je išao linijom manjeg otpora i nije želeo da se sukobljava sa doskorašnjim prijateljima svoje ćerke, Majin otac je sada stavio tačku na sve navode.

Naime, Taki se oglasio za Alo! prvi put nakon skandaloznih optužbi da je podvodio ćerku i istakao da ne želi da daje medijski prostor ljudima koji su fanovi rijalitija.

- To su takve budalaštine da ja nemam reči, moja Maja je rijaliti zvezda i najbitnija tamo. Svi oni se kače na nas jer žele da uđu u rijaliti. Nemaju više novca, pa sada sledi prepucavanje preko medije u želji da se istaknu ponovo. Ne želim da im dajem na značaju - započinje Taki za Alo!.

TAKI ULAZI U ZADRUGU DA SE OBRAČUNA Otac Maje Marinković za Alo! o stravičnim optužbama da podvodi ćerku

Foto: Dejan Briza

 

Majin otac se takođe dotakao i svog dogovora sa produkcijom i kada ulazi u rijaliti, budući da se dosta spekuliše o njegovom ulasku na imanje u Šimanovcima.

- Sve je dogovoreno sa produkcijom, čekam poziv. Kada oni budu smatrali da treba da se nađem tamo, ući ću - ističe Taki, a na pitanje kako gleda na flert njegove ćerke i oženjenog zadrugara Emila ima jasan stav.

- Za Maju je ta priča završena, videla je ona koliko ima sati, nema kod nje nećkanja. Dala mu je medijski prostor i on je poleteo, a ona ga je spustila i ćao - završava Taki za Alo!.

Podsetimo, poznato je da je Taki ulagao u Majin izgled dugi niz godina, a u više navrata je i sam isticao da je zaslužan za njene skupe krpice, operacije i promenu izgleda, a uvek ističe i da je veoma ponosan što je upravo on sve to ćerki obezbedio, a ne neki anonimni sponzor.

ROBERT KAŽNJEN NAKON STRAVIČNE TUČE! Produkcija momentalno reagovala, ogromna svota novca je u pitanju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nina

23.09.2022 12:18

Koliko je jadnik glup on i ne zna šta priča ,njemu je bitno da su u javnosti pa razlog mu nije ni bitan,sve opravdava.Kakav je ovo roditelj,ništa mi nije jasno,čovek podržava otvoreno kurva je na TV.

Darko

23.09.2022 12:31

A sto covece ne ulozi neki dinar u njeno obrazovanje. Da li je moguce da je tebi normalno da izgleda kao nocna dama sa Tajvana. Cerka ti nema osnovno obrazovanje i opstu kulturu, mukica ne zna koji je glavni grad Bosne, ne zna istoriju, geografiju, knjizevnost ali zato zna koliko kubika silikona ide u koji deo tela. Fuj!!