MILJANA SE POSVETILA BOGU Kulićeva se do skoro borila za život, a danas objavila fotografiju i šokirala mnoge (FOTO)
Alo

Rijaliti zvezda Miljana Kulić oporavlja se od komplikacija koje su nastale nakon operacije želuca u Turskoj.

Miljana se vratila u Niš, a sada je odlučila da se posveti Bogu i krene s molitvama, ali i obilascima manastira

Kulićeva je objavila fotografiju na svom Instagram profilu sa svojim dečkom Nenadom s kojim je obišla manastir Đunis, noseći maramu na glavi.

Printscreen

 

Miljana je očigledno odlučila da se moli za svoje zdravlje, a pre nje Bogu se se posvetila i njena majka Marija koja je istakla da joj molitve najviše pomažu.

Marija i njen suprug Siniša za svoje zdravlje najrpe su s emolili u manastiru tumane, a kada je Miljana završila u bolnici, molili su se i za nju:

- Čuli smo za taj manastir, kažu da je čudotvoran i da mnogo ljudi tu dolazi da traži spas za svoje bolesti. Jedna žena je tu izlečila tumor. Zato smo ja i Siniša otišli u taj manastir, upalili smo sveće, malo posedeli i popričali sa igumanom. Nekako se mnogo bolje i čistije osećam. Eto, i Siniša je polako počeo da priča, vraća mu se glas. Još uvek je tih kada govori, ali svakako je mnogo bolje. Zračenja nam kreću sada 20. maja, biće nam teško, ali smo psihički spremni da se borimo sa tumorom - kazala je jendom prilikom Marija koja se najviše brinula za Miljanu.

NAKON PRISNIH SCENA Maja Marinković i Marko Marković obelodanili sve detalje njihovog odnosa

Komentari (1)

Loading
Lola

21.09.2022 20:59

Ne posvećuje se Bogu tako što obilaziš manastire. Kulići prvo moraju da očiste dušu i um.