HRVATI SU GA ŽIVOG PEKLI I MUČILI! Stravična ispovest zadrugarkine porodice, prošli su kroz strahote rata (VIDEO)
Alo

Ekipa Rijaliti plus magazina posetila je Svetlanu Bojanović, majku Anastasije Bojanović, koja sa svojim ćerkama živi u Sremskoj Mitrovici.

Naime, zadrugarka je često isticala da je život nije mazio, a od njene majke smo saznali detalje potresnog života.

- Prvih dana Anastasija je bila pogubljena, nije trčala za ostalima, držala se po strani. Sada vidim da je dobra sa malom Aleksandrom i sa Ša je super, a primećujem i da dosta komentariše sa Matorom - počinje majka zadrugarke, i dodaje:

- Nije me razočarala. Ratoborna je i druželjubiva, ona je zaštitnički nastrojena prema ljudima i nikada ne napada slabije. Zabrinuta sam što je ušla u Zadrugu jer ona voli da izlazi, telefon ne ispušta iz ruku, pa ne znam kako će to izdržati. Plašim se da joj nešto ne dosadi pa da počne da lupa na kapiju da je puste. Hoće da se bavi pevanjem, ja sam kritična pa ne znam kako peva, ali drugi kažu da dobro peva.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Svetlana se osvrnula na svoj život i iznela detalje za koje tvrdi da su uticali na život i odrastanje njene ćerke.

- Moj život je malo komplikovan, ja sam rodom iz Vukovara. Tamo sam živela do 1993. godine, a onda smo se majka i ja preselile u Mitrovicu. Otac mi je ubijen u Vukovaru. Ovde sam završila školovanje, 2000. sam otišla u Crnu Goru i do pre šest godina živela tamo - počinje Bojanovićeva i otkriva teške detalje smrti Anastasijinog dede:

- Moj otac je ubijen 1991. godine na Mitrovdan. Hrvati su upali u stan mog oca. Otac je tada imao 61 godinu, ostao je u Hrvatskoj, a mi smo bili u izbeglištvu. Verovali smo da mu niko neće ništa uraditi bio je star i bolestan. Njih devet je došlo u stan u 10 uveče i mučili su ga i maltretirali do četiri ujutru. Imali su neku metalnu šipku, grejali su je i žarili, živog su ga pekli. Izbacili su ga ispred vrtića i bacili su bombu pod njega, međutim, nije ga bomba raznela. Komšije su ga stavile na nosila, pokrile ga belim čaršafom, a pokupili smo ga posle rata i sahranili u Apatinu.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Anastasijina majka kaže da je zbog svega ovoga zadrugarka propatila kao mala, a ni sama nije imala oca uz sebe.

- Zbog cele ove priče ona je propatila kao dete. Nije imala oca uz sebe. Nikada nije bio sa nama. Kada smo iz Crne Gore došle u Mitrovicu, bile smo prepuštene same sebi. Od 12 godine je išla na njivu da kopa repu, brala borovnice, breskve, išla je i u hladnjaču. Radila je i u jednom lokalu. Imali smo i palačinkarnicu, a ona je znala da ide na njivu da kopa, a posle toga dođe da meni pomogne - priča Svetlana, i naglašava da svojoj ćerki u rijalitiju ništa ne bi zamerila:

- Ona tamo nije otišla da se muva, već da sebi obezbedi bolju budućnost. Od mene ima punu podršku. Po izjavama sada vidim da joj je otac mnogo falio, ali nikada neću moći da im nadoknadim oca - završava majka mlade zadrugarke razgovor za Rijaliti plus.

Zbog oca se propila

Svetlana otvoreno govori i o nimalo prijatnom periodu kada je njena srednja ćerka počela da pije.

- Kada je Anastasija počela da pije, počela je i agresivno da se ponaša, tu je bilo mnogo svađa. Onda sam sela i razmislila u čemu je problem, razgovarale smo i rekla mi je da neće više da pije. Nikada mi nije rekla zašto se propila. Shvatila sam da je sve to bila posledica njenog odnosa sa ocem. On joj je obećao posao u Nemačkoj, napustila je školu zbog toga, a dan pred put su se čuli, on je nju izvređao, a ona mu je rekla sve što do tada nije i tako su završili odnos - priznaje majka.

Sestra nas je uvek čuvala

Anastasijina sestra Sandra govorila je o karakteru novopečene zadrugarke.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Kada smo bile mlađe, bila sam povučeniji tip. Branila je i mene i najmlađu sestru. Uvek je bila odgovorna. Tata nije bio uz nas, pa je ona pokupila i njegove odgovornosti. Uvek je pazila na nas i čuvala nas - kaže Sandra.

Od momka zahteva da je poštuje

Milenko Malenić, najbolji Anastasijin drug, kaže da je ona veliki borac za prava ljudi sa invaliditetom i da ne podnosi bilo koji vid diskriminacije.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Anastasija je prevelik ortak. Upečatljiva je njena ratobornost. Ja sam u kolicima pa uvek skoči kada me diskriminišu i bori se za moja prava. Veoma je mlada, ali ima izgrađen stav. Ona zrači i njen karakter je takav da se vidi da je dobar čovek - kaže Milenko.

PRIČALO SE DA JE NENAD U VEZI SA MARIJOM Miljana Kulić se oglasila nakon svega i progovorila o skandaloznim navodima

Komentari (0)

Loading