TO JE IGRA ZA RIJALITI Majka Milice Veselinović progovorila o odnosu njene ćerke i Stanijinog bivšeg
Foto: Youtube/Printscreen

Majka Milice Veselinović, Ana Veselinović progovorila je o učešću svoje ćerke u šestoj sezoni ''Zadruge'', njenim simpatijama prema bivšem dečku Stanije DobrojevićMarku Markoviću, druženju sa Aleksandrom Nikolić, a uporedila je i bivšeg dečka svoje naslednice Mensura Ajdarpašića sa Markovićem.

- Ćerka mi je zabranila da pričam... Lepo je videti svoje dete ovako pozitivno. To je ta naša Milica koja voli da se druži, nasmejana, ona koja uživa u životu... - rekla je Ana i progovorila o druženju svoje ćerke sa Aleksandrom Nikolić.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- One su poslednjih dva meseca u prošloj sezoni bile baš super, celog leta su se čule i pričale. Aleks ima prošlost kakvu ima, ali ona nije loša osoba, fina je devojka... Mislim da je iskrena prema Milici - poručila je Ana i progovorila o Marku Markovuću.

- Ne trudim se da gledam to... Nije on moj zet, nije... Deset meseci je dug period, može biti i ovako i onako. Ako smatra da ne treba da bude u tom kokošinjcu, neka se skloni... Znam da je Marko bio Stanijin momak, znam da često flertuje sa devojkama, ništa ozbiljno. Mislim da će otpasti sve tri - Anita, Ana, Milica... Nema ništa od toga. Izučila je njega Stanija... - otkrila je Ana i uporedila Marka sa Mensurom.

Pink printskrin

 

- Volela bih da Milica bude sama u Zadruzi. Marko mi se čini staloženiji, sasvim neka suprotnost Mensuru.. Ne želim da uvredim Mensura, to je bilo, pa prošlo... Ja Marka znam kao Stanijinog momka... Ništa ne znam o njemu. Mislim da je to neka njegova igra za rijaliti, nije iskren prema nijednoj od njih.

LIJE SUZE Zadrugarka se rasplakala zbog Matore, plaši se osude svoje porodice, pa otkrila kakvu neprijatnost je zbog nje doživeo brat

Komentari (1)

Loading
Ђура

18.09.2022 06:04

Оваква ће бити Милица сеоска лепотица . Заинтересовани изволите !