TAKI BESAN NA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA Oglasio se, pa mu žestoko uzvratio, spomenuo i trudnu Kristinu
Alo

Iako je Kristijan Golubović prijatelj Radomira Takija Marinkovića, to ga nije sprečilo da u "Zadruzi" kritikuje i na negativan način komentariše njegovu ćerku Maju Marinković. Međutim, sada mu je od Takija stigao brutalan odgovor

TAKI BESAN NA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA Oglasio se, pa mu žestoko uzvratio, spomenuo i trudnu Kristinu

Alo

 

Kristijan je najpre iskritikovao Maju jer je preotela muža svojoj drugarici Aleksandri Subotić, a potom je, prilikom poređenja nje i Aleksandre Nikolić, istakao da je Maja "prostitutka koja daje džabe", dok Nikolićeva to navodno radi isključivo za novac.

TAKI BESAN NA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA Oglasio se, pa mu žestoko uzvratio, spomenuo i trudnu Kristinu

Pink printskrin

 

Tim povodom se oglasio Taki, koji je bio uvređen zbog reči, kako kaže, svog prijatelja.

- Nije bitno šta kaže, već ko kaže! On kaže nešto za Maju, a on prevario ženu na televiziji - započeo je Taki, koji je priznao da mu je teško da komentariše ovu situaciju.

- Šta da kažem, šta biste vi rekli da ste na mom mestu?! Mi smo prijatelji, drugari. Pa šta da kažem, videli ste i sami da je njegova Kristina zbog njega crvenela pred svima nama kod Dušice u studiju. Sutra ako čuje da ga Taki pljuje napolju, moju ćerku čeka pakao. Svi su tamo protiv Maje, jer im je ona tamo najveća konkurencija i pretnja, i ženama i muškarcima. Neću više da budem skroman, to je tako! - rekao je otac Marinkovićeve.

ZOLA POTVRDIO ULAZAK U ZADRUGU 6? Bivši zadrugar progovorio o honoraru, od ove cifre vam neće biti dobro

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Teodor

16.09.2022 08:49

Taki ,Maja nikae nece da pobedi u zadruzi u to budi ubedjen. Ne znam samo ko normalan moze da glasa za nju. Pristrasan si i jako je precenjujes.

Relja

16.09.2022 10:12

Ova seljacima umislio da su bitni on i njegova čerka kalastura, dr.......ina, ......tutka nego sta je drugo!? Mala je žešća nimfomanka, užas sta je spremna da radi,čista promocija extremnog nemorala!!!

Aloooo

16.09.2022 10:16

Bre bolesničke, idi leci se sa ovom svojom strokavom Fu.......nom !!! Vidiš da je bolesna nimfomanka i umišljena zavodnica, svi bi je za dan pa šut u dupe. Ko bi ovo ikada ženio , fuuuujjjjj olosssss !!!!

Aca

16.09.2022 10:40

Taki,duva opasna promaja u toj tvojoj velikoj glavi...mozga ni za lek!Nazalost,inteligencija je cesto nasledna,sto se vidi u slucaju Maje...ne pada iver dalje od klade...