ANITA I BOJAN SU LUDI, LJUBOMORNI I NASILNI! Angelina Stanojlović otkrila pozadinu odnosa naslednice sa bivšim partnerom
Foto: Instagram

Odmah nakon emitovanja kratkog profila pred ulazak u Zadrugu 6, Anita Stanojlović (19) zaintrigirala je medije i publiku.

U premijernom obraćanju koje je trajalo svega dva i po minuta prelepa crnka je otkrila da je imala maloletničku trudnoću, da je bila žrtva porodičnog nasilja, te da je odrasla bez oca i da je majka dvogodišnjeg dečaka Alekseja.

ANITA I BOJAN SU LUDI, LJUBOMORNI I NASILNI! Angelina Stanojlović otkrila pozadinu odnosa naslednice sa bivšim partnerom

E stock

 

 

U razgovoru za Rijaliti plus njena majka Angelina Stanojlović (37) komentariše svoju naslednicu u prvim danima rijalitija i otkriva detalje iz njenog privatnog života. Na samom početku, svesna da je rodila lepoticu, osvrnula se na to što je Anita postala mis Zadruge 6 i prokomentarisala odnos s Markom Markovićem s kojim je njena ćerka prisna od prve večeri.

- Iskreno, očekivala sam da Anita i Marko pobede na izboru za mis i mistera Zadruge, ali sve među njima se dešava prebrzo i nisam za to. Ona je zaljubljive prirode i van rijalitija i to je deo njenog karaktera. Ne mislim ništa loše o Marku, ali rijaliti je tek počeo - kaže Angelina i otkriva kako je i zašto Anita ostala u drugom stanju kao maloletnica.

ANITA I BOJAN SU LUDI, LJUBOMORNI I NASILNI! Angelina Stanojlović otkrila pozadinu odnosa naslednice sa bivšim partnerom

Foto: Instagram

 

- Branila sam joj vezu sa Bojanom, ali ona je tada meni radila sve iz inata. Ona je takva da ceo život ide glavom kroz zid - kaže majka zadrugarke i opisuje karaktere i odnos svoje ćerke i bivšeg zeta:

- Oboje su ludi, tvrdoglavi i ljubomorni. Nisu mogli zajedno pa su se međusobno tukli i to nije moglo da opstane. Jednom mi je rekla, da joj nisam branila, da ne bi insistirala na vezi s njim, već bi sama sve shvatila na vreme - kaže majka Angelina za Rijaliti plus i dodaje:

- Imaju sina Alekseja, a dok je Anita u Zadruzi dogovorili smo da bude i kod oca i kod mene. Sa Bojanom imam korektan odnos, dobar je otac što je najbitnije, sve ružno što je bilo smo zaboravili. On ne radi ništa, ali je lep, i Aleksej je lep na njega i na Anitu. Znam u šali da kažem: „Od kakvih je roditelja, dete nam je zlatno“.

Anitina majka je potom objasnila i svoju emotivnu situaciju i pojasnila tvrdnje svoje ćerke da je odrasla bez oca.

ANITA I BOJAN SU LUDI, LJUBOMORNI I NASILNI! Angelina Stanojlović otkrila pozadinu odnosa naslednice sa bivšim partnerom

Foto: Instagram

 

 

- Ja sam se razvela kada je Anita imala pet godina. Njen otac se oženio i ima još tri sina. Ne viđa je i ne pita za nju, nemaju nikakav odnos jer ga ona ne zanima. Nikada nije ni alimentaciju plaćao. Zvala sam ga da razgovara sa njom kada smo imali probleme što se zaljubila u Bojana, ali je on tada rekao da ne može da dopre do nje i da će da je se odrekne. Čuo je da je ušla u Zadrugu, javio se i sada mene krivi što sam to dozvolila. Ja sam radila sve moguće poslove, čak i na njivi, da svojoj deci obezbedim što bolji život - kaže Angelina i priznaje da se i sama šokirala kada joj je ćerka rekla da ulazi u „belu kuću“.

- Bila sam protiv toga da ide na kasting, ali znala sam da će uraditi po svom. Nadala sam se da je neće pozvati, ali kada mi je rekla da je potpisala ugovor, bila sam šokirana. Njen cilj je da uspe u životu, da postane poznata i da svom sinu obezbedi što bolji i kvalitetniji život. Raznežila me je kada je izjavila da, ukoliko pobedi, želi meni da kupi stan - kaže Stanojlovićeva za Rijaliti plus.

Nisam planirala, ali gledam Zadrugu

Kada je ulazila u rijaliti, Angelina je rekla ćerki da je neće gledati, ipak, sada priznaje da prati dešavanja u imaginarijumu.

- Rekla sam da neću da gledam, ali gledam. Šta ću, valjda je to normalno - iskrena je Angelina Stanojlović.

MAJA MARINKOVIĆ ZABRINUTA Uroš Ćertić ne prestaje da je zazipa poklonima i pažnjom, ona ga upitala samo jedno

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading