UGRUVANA, IMA POSEKOTINE NA LICU! Bivši zadrugar van sebe zbog sestrine saobraćajke
Foto: Massnori Josida

Sestra bivšeg zadrugara i pevača Nikole Grujića Gruje je imala noćas saobraćajnu nezgodu. Gruja je svojoj sestri uputio javnu podršku na svom storiju na Instagram profilu.

Foto: Massnori Josida

 

Sada se Gruja oglasio i otkrio kako je došlo do nezgode.

- Moju Teodoru je udario auto na pešačkom prelazu i vozač je pobegao. Ubrzo je uhvaćen. Ona ima posekotinu ispod levog oka i po levoj strani lica, koja je sinoć ućivena. Ugruvana je cela, ne može na noge jer je leva noga odnosno koleno nenormalno mnogo boli. Svesna je i komunikacira normalno, ali je zadržana u bolnici radi daljeg ispitivanja i praćenja stanja, zbog bolova glave i vrtoglavice - ispričao je Gruja za Pink.rs, pa dodao:

- Sve se desilo se u Opovu kod kružnog toka, vozač je bio pijan, a inače je iz Opova.

Foto: Massnori Josida

 

Gruja je potom otkrio kako se Teodora oseća nakon saobraćajke:

Komunicira normalno, zadržana u bolnici, ja sam bio sinoć tamo dokle god nisu završili sve preglede. Čuli smo se pre 15 minuta. Dobro je, ali u bolovima, ne može na noge. Kada se to desilo bila je sama - ispričao je pevač i dodao:

- Ja nisam bio u Opovu u tom trenutku. Sva sreća neki ljudi su prišli odmah i pomogli joj pa pozvali policiju i mog oca, a ona se potom sa njim uputila za bolnicu. Usput smo se čuli i ja sam se zaputio pravo iz studija za bolnicu.

 

Foto: Printscreen/instagram

 

GRUJINU SESTRU UDARIO AUTO Bivši zadrugar potresen poslao poruku: Izdrži, jaka si ti

Komentari (0)

Loading