SEKUNDE SU BILE U PITANJU! Marija Kulić otkrila jezive detalje Miljanine borbe za život
Printsc Pink

Majka Miljane Kulić, Marija, bila je gost u ''Novom jutru'' kod Jovane Jeremić, gde je detaljno govorila o prvim problemima svoje ćerke, borbi za život kao i trenutnom stanju u kome se ona nalazi.

Prethodnih dana, cela Srbija je bila uz Miljanu i porodicu Kulić. Kakvo je trenutno stanje i koliko vam je teško povodom svega?

Sve je lakše i lakše, kako dani prolaze, briga se ne smanjuje. Još uvek postoji ali je manja nego što je bila. Prošli smo kroz pakao, ne daj B ože nikada nikome ovako nešto da se desi. Zahvaljujem se Pink televiziji na brizi koju je pružila Miljani i reagovala na vreme, sekunde su bile u pitanju... Sve je uz Božiju pomoć kako treba i uspešno privodimo lečenje kraju, nadam se da uskoro idemo kući.

SEKUNDE SU BILE U PITANJU! Marija Kulić otkrila jezive detalje Miljanine borbe za život

Printscreen

 

Nenad Macanović je vaša senka prethodnih dana, koliko vam znači njegova podrška?

Mnogo mi znači i mnogo mi znači. Ne bih znala da se snađem tako u Beogradu bez njega. Brzo se snalazi u saobraćaju i u svemu što nam treba. Moj suprug je bolestan i ne može da bude uz mene, nemam sigurnost ni u koga kada mi treba nešto brzo da se odradi, tako da je Nenad tu. Ne spavamo 24 sata... Kada najmanje snage imaš, Bog ti tako namesti da ti treba još više... Samo Bog zna kako namj je bilo kada se Miljana borila za život.

SEKUNDE SU BILE U PITANJU! Marija Kulić otkrila jezive detalje Miljanine borbe za život

Printsc Pink

 

Kako ste vi? Kakvo je vaše zdravstveno stanje nakon svega?

Ne razmišljam o tome, verovatno nije sjajno posle svega, ali sada je navažnije da se Miljana izvuče i da sve ovo ne ostavi neke trajne posledice na nju. Ni jedna majka ne razmišlja o sebi kada joj je dete ugroženo, samo da su mi oni živi i zdravi.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NA VRAČARU PRAVI KUĆU Kiki želi da sve bude legalno, otkriveni svi detalji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nislija

14.08.2022 14:54

Te sekunde traju vec deset godina,otkada je miljana pobegla od kuce u Cacak.Tada si trebala da mislis na cerku i da je lecis.