IMAM ŽELJU DA SE ČUJEM SA DEJANOM Huso ovo saopštio Dalili čim je kročila u Šepak, oglasio se i javno poručio ovo Filipu Caru
Printscreen

Dalila Dragojević stigla je u rodno selo Šepak, gde joj živi otac Huso Mujić, koji kaže da je njihov prvi susret protekao jako emotivno, a dotakao se i bivšeg zeta Dejana Dragojevića, kao i Filipa Cara.

Dobro, radosno i žalosno, suza je bilo, jako emotivan trenutak. Znao sam da će doći – rekao je Huso na početku razgovora, te otkrio da li je i dalje ljut na ćerku.

U kakvom odnosu može otac da bude sa svojom ćerkom? Dobro je sve. Šta da radimo. Sve smo ostavili iza nas. Šta se desi, to se ne može popraviti, ne može se vratiti – iskren je Mujić i ističe da bi voleo da stupi u kontakt sa Dejanom.

IMAM ŽELJU DA SE ČUJEM SA DEJANOM Huso ovo saopštio Dalili čim je kročila u Šepak, oglasio se i javno poručio ovo Filipu Caru

Printscreen

 

Imam želju, ali nemam njegov kontakt. Rekao je svoje, želim mu sve najbolje. Nema potrebe da se ljutim na njega, takva je situacija. Možda se nekada vidimo i čujemo, svet je mali – istakao je Huso i stavio tačku na priču o raspodeli imovine:

Rekao sam njima dvoma da se dogovore oko kuće, tako će i ostati - ističe Huso.

Poznato je od početka da Dalilin otac nije imao reči hvale za njenog sada bivšeg momka Cara, a sada kaže da se nada da će je poslušati pri sledećem izboru emotivnog partnera.

Nikada neću podržati tu vezu. Ako voli babu, treba da posluša neke stvari – zaključio je Huso.

TANGA BIKINI I ZATEGNUTA ZADNJICA Sestra Miljane Kulić grmi na plaži, pokazala zanosne obline, svi gledaju u nju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nikola

20.07.2022 17:24

Huso je dobar covek zao mi je sto ima tako zlu i neobrazovanu cerku

Ljiljana

20.07.2022 22:54

Iver nepada daleki od klade. Kakav otac, kakva majka takva i ćerka. Ffffuuuujjjjjjj.