ZALJUBILA SAM SE, NISAM PREVARILA DEJANA Dalila Dragojević definisala svoje ponašanje prema bivšem mužu, pa šokirala javnost
Foto: ATA Images

Iako je na neki način svojim ponašanjem, životnim odlukama i izjavama obeležila Zadrugu 5, uprkos podršci koju je imala širom regiona, Dalila Dragojević je završila učešće na drugom mestu, a kao nagradu je osvojila montažnu kuću.

U rijaliti je ušla sa suprugom, a iz njega je izašla sama, bez braka, porodice i prijatelja koji nisu došli da je podrže u finalnoj noći.

Foto: ATA Images

 

Dalila je priznala da joj je izuzetno teško što iz studija izlazi sama, bez igde ikoga, iako je njena majka Emina najavila dolazak.

- Nije mi dobro, slaba sam žena večeras jer su me jako poremetile poruke mojih roditelja i prijatelja koje mi je drugarica sada pročitala. Okrenuli su mi leđa i u šoku sam da niko od mojih nije došao - rekla je vidno potresena Dalila, i prokomentarisala izjavu svog oca Huse, koji je rekao da je pred njom izbor i da će je se on odreći ako se odluči za Filipa Cara:

Foto: ATA Images

 

- Pa, to je baš divna izjava. Ja u životu moram samo da umrem i ne moram ništa da biram jer mislim da sve može da se uskladi i reši na drugi način - dodala je ona.

Dalila je naglasila da nije očekivala drugu, visoku poziciju i da je mislila da će mnogo ranije napustiti „belu kuću“.

Foto: ATA Images

 

- Nisam ponosna na sebe i na sve što se izdešavalo, ali šta je tu je. Čudno se osećam jer nisam očekivala da ću stići do ove pozicije. Osećam i veliku neizvesnost - rekla je Dalila.

Dragojevićeva je pokušala da sumira svoj život u prethodnih 10 meseci, pa priznala šta bi promenila da može da vrati vreme.

Foto: ATA Images

 

- Da mogu da sve ispočetka, birala bih samo da nemam ovakav odnos sa Filipom nego bih se trudila da sve bude lepo. Ne razdvajam se od Filipa - rekla je Dalila i priznala kako definiše ono što je uradila svom bivšem suprugu Dejanu:

- Pored Dejana mi je tokom proglašenja pobednika bilo jako neprijatno. Ipak, nisam prevarila Dejana jer sam se zaljubila i moje emocije su otišle ka drugom čoveku, a za mene to nije prevara. Doprinela sam njegovoj pobedi i ima tu mnogo mog udela, ali o tome neću sada da pričam - završila je najveća gubitnica rijalitija Zadruga svoje izlaganje.

IPAK SU SE RASTALI Dejan i Aleksandra su se nakon superfinala oprostili, ali Nikolićeva nije mogla da izdrži, pa mu je poslala ovo

 

Komentari (5)

Loading
Sremac

12.07.2022 08:17

Nikad više nemoj da povrediš čoveka kao što je Dejan

Realno

12.07.2022 08:32

Zar nisi videla ko si,kad niko nije dosao u finale? Nemas svoje ja.gnemas svoju veru ,jer e je imas postovala bi je kao i Boga. Nemas ni karakter a nisi ni lepa a ni zgodna da bi se tako ponasala,misleci da si neprikosnovena.

Milena

12.07.2022 09:52

Dejan i Dalila _ cisto foliranje. Pre neki dan su ih snimali kako se domundjavaju u zadruzi. Lazu oboje kao psi.

Dada

12.07.2022 13:13

Cuj nju, nije prevarila Dejana. Olos ostaje olos do kraja života. Niko je nije sacekao niti je voli