DALILIN RAZGOVOR SA HUSOM Dragojevićku niko nije sačekao sinoć, a evo o čemu je pričala sa ocem jutros
Foto: Youtube/Printscreen

Sinoć je održano superfinale "Zadruge 5", najgledanijeg rijalitija ikada, a pobedu je odneo Dejan Dragojević. Drugo mesto osvojila je njegova bivša supruga Dalila Dragojević, dok trećeplasirana Anđela Đuričić.

Pink.rs došao je u posed snimka na kom se čuje Dalila Dragojević kako razgovara sa ocem Husom Mujićem prvi put od izlaska iz rijalitija.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dejan je pobedio, ja sam drugo mesto, PIK kuću osvojila - rekla je Dalila svom ocu na samom početku razgovora, a potom se dotakla i Dejanove porodice:

- Njegovi ga dočekali isto, neću ništa da pričam ovako. Jesi li ti dobro, jel sve u redu - pitala je Dalila Husa.

Dalila se raspitivala kod oca koje su novosti u porodici.

- Napali te Mujići? C c c! I šta sad, u kakvim ste odnosima? Znam ja tebe i znam i njih - rekla je ona.

Printscreen

 

Dalilu je zanimalo i da li je sve u redu sa kućom.

- Ma dižemo zidove, u nebo ćemo ih podići. Evo imamo sad još jednu. Babo, neka, neka si mi samo ti živ i zdrav i kad sam izašla, pa ćemo za ostalo lako - smirivala je Dragojevićka svog oca.

Inače, Dalila je sa svojom drugaricom Marijanom Zonjić posle superfinalne večeri otišla u jedan hotel, a kako Pink.rs saznaje, njih dve planiraju da zajedno iznajme stan u Beogradu u kom će živeti.

NEĆU UĆI U MOJU I DEJANOVU KUĆU Oglasila se Dalila Dragojević nakon finala Zadruge 5: Započinjem biznis u Beogradu

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Anja

11.07.2022 15:09

Sve će to narod pozlatiti (Laza Lazarević ). Sve će to sex,..,poniženjima, preljubom, lažima, podvalama, tučama, pljuvanjem, pijanstvom...,"teško" zarađeni novac, oprati i oprostiti !Dalila i Huso ). Žalosno i tužno ali, istina je.. Oni su to uraadili već i prije, kažu ljudi iz njihova kraja. Jer, gladni su novca, kaže Dalila.

Julija

13.07.2022 20:14

Samo neka ona ide tatku svom i ostane a ne u Bg. niko je nece