EMINA JE VEĆ U BEOGRADU! Oglasio se Huso i otkrio da li dolazi na finale Zadruge 5 nakon Filipovih pretnji da će ih oboje zadaviti golim rukama
Foto: Alo ilustracija

Filip Car je tokom žustre svađe navodno pretio Dalili da će zadaviti njene roditelje u studiju tokom finala "Zadruge". Obezbeđenje je odmah reagovalo i iz Filipovih ruku iščupalo Dalilu, koja se potom sakrila kod kapije. Ovo je još više razbesnelo pomahnitalog Cara, koji je pocepao majicu i lupao pesnicama o zid.

Naime, sada se nakon stravičnih pretnji oglasio i Huso, Dalilin otac i otkrio da li će doći na finale.

EMINA JE VEĆ U BEOGRADU! Oglasio se Huso i otkrio da li dolazi na finale Zadruge 5 nakon Filipovih pretnji da će ih oboje zadaviti golim rukama

- Neću biti u studiju u finalu jer je u nedelju Bajram i imam mnogo posla u Gornjem Šepku. Takođe, ne želim da se sretnem sa Dejanovom porodicom, ne bih voleo da se svađam sa prijom i prijateljem. Emina će biti u Beogradu, ali Dalila ju je zamolila da ne dolazi u studio da ne bi napravila neki skandal - priča Huso, a na pitanje da li su Filipove pretnje uticale na to da odustane od dolaska u Beograd odgovara:

- Ma kakvi! Ne plašim se njegovih pretnji, jer je on niko i ništa! Šta je umislio, da je koljač iz Crikvenice?! Krije se iza obezbeđenja, videćemo da li će biti toliko hrabar posle "Zadruge"! - rekao je Huso.

Podsetimo, Filip je navodno tokom svađe sa Dalilom najavio krvavi pir u nedelju u studiju Pinka. Car je rekao da će presuditi Husi i Emini Mujić, piše Informer.

- Dalilinoj porodici bi bilo bolje da ne dođe na finale! Krivi su što su napravili smeće i kurvu! Daviću ih golim rukama kao piliće! Ubiću ih! I pedera Husu i narkomansku kurvu Eminu! - urlao je Filip nakon što je Dalila odbila da se pomiri s njim.

NA OVO JE ČEKALA 10 MESECI! Prva objava izbačene zadrugarke, potez pokrenuo lavinu komentara i sve ostavio bez teksta

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading