BILJANA NE SPAVA, SVE JE SPREMILA Otkriveno kakva je situacija u domu Dragojevića uoči Dejanovog izlaska, a evo i kako se David oseća
Printscreen

David Dragojević progovorio je o svom bratu Dejanu Dragojeviću koji u nedelju izlazi iz Zadruge.

Naime, David je sada otkrio kakva su njegova očekivanja pred finale "Zadruge 5":

- Moje očekivanje je pobeda, vrh! Jako sam nestrpljiv i ne mogu da dočekam nedelju da izađe napolje. Koliko on ima tremu unutra, toliko imam i ja. Bićemo tu jedan za drugog kao i pre, imaćemo komunikaciju kao i ranije - rekao je David.

Foto: Printscreen/instagram

 

Dragojević je otkrio da je sve spremno da se Dejan vrati kući:

- Svi jedva čekamo da dođe, sve je spremno. Ne treba da se oseća kao stranac, to je naša kuća, tamo smo odrasli. Mama ne spava, sve je spremila. Očekujemo pobedu, za mene je on najbolji. Nikada nisam čuo ružnu reč za njega, podržava ga narod i to je bitno za rijaliti - rekao je David Dragojević.

Podsetimo, Dejan je prošao kroz pakao u rijalitiju, njega je supruga javno prevarila i imala seksualne odnose sa ljubavnikom na njegove oči, a mnogi se pitaju kako je i izdržao sve ovo vreme u rijalitiju i ostao priseban.

SPAKOVALA STVARI I OTIŠLA Neočekivana odluka Dalile Dragojević, menja se tok rijalitija, uradila je ovo i ostavila Filipa bez reči

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jovana

07.07.2022 11:03

Nek nam je Deki živ i zdrav šta je sve pretrpeo od one veštice. I ja se nadam njegovoj pobedi. Samo napred sa svojom porodicom. Svu srecu ovog sveta mu želim i njegovima. Što dalje od veštice Dalile.

rade

07.07.2022 11:07

daj boze da dejan pobedi vala jedini se izborio sa svime