ISPLAKALA SAM SE SLUŠAJUĆI GA! Biljana Dragojević osvrnula se na Dejanov emotivni govor u Beloj kući, pa priznala ovo
Printscreen

Kako je Dejan Dragojević doživeo emotivne brodolome u ovoj petoj sezoni "Zadruge", tako je i dok je komentarisao svoj klip u emisiji "Gledanje snimaka" jecao na pomen svoje porodice i svog života u Veterniku u koji se, po svemu sudeći, vraća po izlasku iz rijalitija.

Printscreen

 

Naime, pre samo par dana isplivao je snimak intimnog odnosa Dejana i njegove devojke Aleks Nikolić, a kako su ovo goruće teme u prethodnom periodu, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Dejanovom majkom, Biljanom Dragojević, koja se na samom početku osvrnula na njegove jecaje.

- Isplakala sam se slušajući Dejanovo izlaganje. Ja sam tu za njega bila I ostala na istom mestu, on samo treba da dođe kući I sve će biti okej. Bio je suviše mlad I nezreo kada je ušao u vezu, pa i brak sa osobom kakvu ste imali priliku da gledajte 10 meseci, tako da život u njegovim godinama sa manipulatorom i psihopatom nije ni mogao da da bolji rezultat. Bilo je pitanje dana kada će se sve videti. Volim što je Dejan ušao u "Zadrugu 5" i da on konačno progleda. Nikakve odgovore ne treba da mi daje, šta želi i kada želi neka priča, ako ne želi i ne mora. Mi smo svi na okupu i željno ga očekujemo - istakla je Biljana.

Printscreen

 

- Šta da kažem, 24 sata kamere, mladi ljudi, hormoni rade...Ali, ipak malo treba povesti računa - zaključila je Biljana za Pink.rs.

VIDEO SAM JE I NISAM SE POTRESAO Gruja progovorio o bivšoj ženi, a ove zadrugarke mu održale predavanje: Mima te ne voli!

Komentari (1)

Loading
Komsija

02.07.2022 16:42

Kako si tužna,dolaze pare verovatno ćeš renovirani kuću ili napraviti novu kao Kulici.