DALILA JE BILA U SE*S ŠEMI SA ROĐAKOM! Mujićkin blizak prijatelj otkriva mračnu tajnu zadrugarke koju je dugo krila od javnosti
Printscreen

Dalila Mujić jedna je od glavnih favorita za pobedu u rijaliti programu Zadruga!

Razvod, seks-skandali, svađe i nasilničko ponašanje obeležili su njeno učešće u ovom šouu, a svakako njene najšokantnije tajne znaju samo bliski prijatelji.

Jedan od njih, koji je želeo da ostane anoniman, za Rijaliti plus tvrdi da je Dalila bila u intimnom odnosu sa bliskim rođakom.

Ovu temu je pre nekoliko nedelja pokrenuo njen emotivno-seksualni partner u Zadruzi, Filip Car, ali se suzdržao zbog kamera da ne ispriča ono što zna.

Ipak, Dalilin prijatelj kaže da je ona i te kako vodila buran život i pre nego što je postala poznata.

Printscreen

 

- Ona nikada nije živela život obične devojke. U svemu je volela da se razlikuje i da bude tema broj jedan. Uopšte me ne bi čudilo da je sve ovo sa Dejanom uradila samo kako bi se o njoj pričalo. Njih dvoje nikada nisu imali normalan brak, iako su u javnosti izgledali kao srećan par. Dalila je tu vodila glavnu reč, a Dejan je morao da sluša. Sve one njene priče kako je njegov otac uzimao pare od njih, nisu tačne. Dejanov otac im je čak i pozajmljivao, ali i učestvovao u plaćanju salona lepote koji su u nekom trenutku otvorili. Dalila bi zavadila dva oka u glavi, a ne oca i sina, što je na kraju i uspela - kaže on, i priseća se jedne situacije posle koje nije gledao na prijateljicu istim očima.

Printscreen

 

- Dalili se dugo sviđao jedan dečko, kasnije se ispostavilo da je to njen rođak. Ipak, njoj to nije smetalo da mu se nabacuje i navaljuje na njega. Jedne večeri smo svi zajedno izašli u klub, a posle mnogo alkohola i zabave, njih dvoje su zajedno otišli kod njega u stan. Kako nam je posle rekla, bilo je svega i uopšte se nije pokajala jer je uspeo da ostvari sve njene seksualne želje - tvrdi Dalilin prijatelj, i dodaje:

- Svi iz našeg društva su bili šokirani njenom odlukom da stupi u seksualne odnose sa čovekom za kojeg je znala da joj je rođak, ali niko od nas nije želeo da je osuđuje. Da smo to uradili, ona bi sigurno napravila još veći haos i žrtvu od sebe, kao što to radi sada sa Dejanom, uprkos činjenici da je ona bila ta koja je njega prevarila - tvrdi on.

Printscreen

 

Dalilin prijatelj prokomentarisao je i njenu vezu sa Filipom.

- Jako bolestan odnos, ali se vidi da ona u njemu uživa. Nju loži taj haos, svađa, svakodnevni sukobi i celo to ludilo oko njih. Ne verujem da bi ikada bila sa takvim čovekom da je napolju, ali pokazaće vreme. Dalila je užasno sebična i teško da bi mogla da bude sa Filipom van rijalitija - kaže on.

Huso ne voli Cara

Kako nam je rekao Dalilin prijatelj, njen otac ne podnosi Filipa.

- Organski ne može da ga smisli i smatra da je Car kriv za Dalilino ponašanje. On ne vidi problem u njegovoj ćerki, jer je ona za njega svetica, a svi drugi su krivi. S druge strane, Huso je jako voleo Dejana i krivo mu je što više nije sa Dalilom.

MINU VRBAŠKI NAKON IZBACIVANJA SAČEKALA MAJKA Zadrugarka se zaledila kada ju je ugledala u studiju, jedva uspela ovo da izusti

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading