KRATKO I JASNO David Dragojević se oglasio nakon žestoke svađe bivših supružnika, evo šta je imao da kaže
Pink printskrin

Dejan Dragojević, već mesecima unazad ljubitelj je mnogih gledaoca najgledanijeg rijaliti formata u regionu "Zadruga", a sve to, zahvaljujući svojim, itekako kreativnim izlaganjima.

Pred sam kraj emisije "Uspomene zadrugara", Dejan je u svom izlaganju uzdizao Filipa Cara, pa ga je čak uporedio i sa Svetim Savom, što je u njegovoj bivšoj supruzi Dalili Dragojević, izazvalo revolt, te su tom prilikom ušli u sukob.

Printscreen

 

- Aleksandra ne treba da komentariše odnos sa Filipom, a što se tiče ovoga, lepe uspomene. Da sam mogao da biram dobrog zeta, ne bih mogao boljeg da izaberem. Zet mi je čista desetka. Pogrešno sam gledao na njega u početku. On je za mene moderniji i tetovirani Sveti Sava. Kako se bliži kraj, drugačije gledam na situacije, na život. Negde gde sam gledao sa mržnjom i besom, u jednom trenutku sam shvatio da mi to ne treba uopšte - rekao je Dejan.

Printscreen/Premijera

 

Kako je ovo još jedan u nizu sukoba bivšeg bračnog para, Dejana i Dalile, mediji su kontaktirali njegovog rođenog brata Davida Dragojevića, koji mu je jedna od najvećih podrški, te je tom prilikom na sve ovo imao kratak komentar.

- Ne gledam, ne znam ni šta se dešava. Ne gledam "Zadrugu" uopšte, ali sam naravno svim srcem uz Dejana - rekao je David kratko.

NE ŽELI DA IMA BILO KAKVE VEZE SA NJIM Grujina bivša supruga se oglasila nakon njegovih suza u rijalitiju, odgovorila kratko i jasno

Komentari (0)

Loading