DOBIJAJU INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA Otkriven pakleni plan Dalile i Dejana, pričali su u šiframa, a sada je sve javno obelodanjeno
Nedeljko Kiš/Alo!

Zorica Marković raskrinala je Dalilu i Dejana Dragojevića i tvrdi da će se oni pomiriti čim napuste rijaliti "Zadruga"

Naime, Zorica pomno prati dešavanja u "Beloj kući", a pevačica je navela i situaciju u kojoj su Dalila i Dejan pričali u šiframa.

Od početka tvrdim da će Dalila i Dejan da se pomire posle "Zadruge". Kada su ušli u rijaliti kružio je klip sa nekog njihovog putovanja, to je jedan momenat, a drugi je kada su pre nego što će prvi put otići u izolaciju, sedeli na ležaljkama kod bazena i pričali u šiframa. Pojačala sam televiziju do daske, ali nisam znala o čemu se radi, ali otprilike sam znala da će se nešto desiti. Preterali su u svakom smislu te reči. Mislim da Dejan još uvek gaji emocije prema njoj. Ona se zavozala, preterala je u svakom smislu, ali ipak će ona sve to obrlatiti u njenu stranu - rekla je Zorica.

Printscreen/RED TV

 

Zorica Marković je otkrila i kroz šta je sve prošla kada je izašla iz "Zadruge" i istakla da ljudi brzo zaboravljaju, pa tako Dalila i Dejan neće imati mnogo problema zbog svog ponašanja u rijalitiju:

Osim društvenih mreža, lažnih profila i fanatika koje ja zasigurno znam, ali se ne bavim time, pljuvali su me i pretili, ali iz svog iskustva ja ljudima na ulici izazivam osmeh ljudima na licu. Što se njih tiče zapljusnuće ih stvarnost. Oni ne znaju šta ih čeka, pretpostavljaju na osnovu informacija koje saznaju kad neko uđe, ali to je minimalno. Neće im biti lako, ali narod brzo zaboravlja. Pamtiće ih dok traje leto, čim počne nova sezona sve će se zaboraviti, tako da neće imati veliki problem. Nosiće etiketu, ali oni znaju šta će im ti posle doneti i da nisu razmišljali takve stvari ne bi radili - zaključila je Zorica Marković.

DALILA ZAJAHALA CARA! Divlja akcija Mujićeve i Filipa, ubacila u petu brzinu, tresli se kreveti

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading