MILJANA DOBIJA ZABRANU ULASKA U BOSNU?! Zolina majka povukla drastičan potez nakon stravičnih pretnji Kulićeve, otkriveni detalji
Printscreen

Bosa Čolić nema mira od Miljane Kulić koja je ne prestaje sa pretnjama iako je navodno već pod istragom policije.

Ja ne znam šta drugo da radim nego da sve te snimke i poruke nosim u policiju, što i radim. Čak mi je napisala da se ne plaši policije jer ima napismeno da nije normalna. Pa, onda neka je strpaju u ludnicu! Kaže, dobiće samo naredbu da bude kod kuće i da se jednom mesečno javlja lekaru! E to je najveći problem! To što Miljana svesno sve radi i zna da ne može da snosi posledice! Prošli put mi je pisala sa telefona nekog čoveka koji drži restoran u Šimanovcima. Odmah je policija ušli u trag vlasniku broja. On se mučenik izvinjava, uvukla ga je u celu priču, ali i on će morati da se pojavi na sudu. Znam da će Miljana dobiti zabranu ulaska u Bosnu, a kad Lazar izađe iz rijalitija tražićemo i zabranu prilaska. I za nju i za Bebicu. Videli ste onda sve radi kako Miljana kaže - priča Bosa.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona Marija za svačije dete govori kakvo je i svi su najgori samo je njena Miljana dobra. Što je ne vodi na lečenje? Neće da pomogne detetu jer zna da posle ova neće biti zanimljiva u rijalitiju, i da neće imati pare. Šta sve nisu izrekle o nama, pa to ni Sava ni Dunav ne mogu da operu, ali njima na čast i na dušu. Ja dete kao da nisam poslala u rijaliti nego na ratište, jedva je izvukao živu glavu od nje - ističe ona.

Podsetimo, buran odnos Zole i Miljane kulminirao je nakon što je ona krvnički, zajedno za svojim dečkom, nasrnula na njega, udarala ga i maltretirala, a svedoci smo i višemesečnog maltretiranja zadrugara od strane njegove bivše verenice.

OGLASILA SE TEODORA DŽEHVEROVIĆ Pevačica nije ostala imuna na suze i jecaje svog bivšeg u Zadruzi, a evo i šta je rekla

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nens

03.06.2022 12:21

Treba vise da joj zabrane ulazak u Bosnu. Sramota da maltretira zenu koja nije u rijalitiju. Sta ima da resi neka resi sa Zolom. I Zola je pokvaren,neradnik........