OPLEO PO BIVŠOJ Miličin bivši dečko progovorio o navodima da ga je Veselinovićeva tukla, pa otkrio u kakvim je ona odnosima sa njegovom porodicom
Printscreen

Milica Veselinović svojim ulaskom u rijaliti šou program "Zadruga" sa samo 17 godina izazvala je ogromnu pometnju. Njena ljubavna veza sa Mensurom Ajdarpašićem je uzburkala širu javnost zbog mnogobrojnih turbulencija, dok njena priča o prvom ljubavi sa Aleksandrom Golubovićem Golubom nikoga nije ostavila ravnodušnim.

OPLEO PO BIVŠOJ Miličin bivši dečko progovorio o navodima da ga je Veselinovićeva tukla, pa otkrio u kakvim je ona odnosima sa njegovom porodicom

Printscreen

 

Milica je nakon ovonedeljne žurke, odlučila da razveže jezik i sa novinarom Markom Đedovićem oplela po Golubu, te je ispričala kako ga je tukla dok su bili zajedno ali i otkrila njen odnos sa bivšom svekrvom, tačnije njegovom majkom gde je rekla da su ostaje lako bliske i da su se čule pred sam ulazak u brutalnu sezonu rijalitija Zadruga.

Mi smo kontaktirali Aleksandra Golubovića Goluba kako bi ga pitali da li su ove tvrdnje tačne, a on nam je otkrio sledeće:

- Tukla me je, to je istina, ali dok je spavala. Tukla me je u snu. Je li znate kako su je zvali kada je bila mala? Zvali su je Milica istina - smejao se Golub.

Da li je istina da je u dobrim odnosima sa tvojom majkom?

- Moguće, to stvarno ne znam. Nemam pojma, ali mlađi brat se čuo sa njom pre ulaska u rijaliti. Ništa me više ne čudi kada je ona u pitanju... Tuče, svađe, jedenje slina, to je sigurno uradila jer nije imala šta da jede - rekao je Golub kroz smeh.

Na pitanje kako gleda na današnju žestoku svađu sa Lepim Mićom, on nam je kratko odgovorio:

- Ma, ona samo voli pare, zato je i ušla u rijaliti - zaključio je Miličin bivši dečko.

EVO KAKO MILJANA PROVODI VREME NAKON DISKVALIFIKACIJE Kulićka pozirala sa sinom i Bebicom, a evo gde su oni to bili

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading