AKO DALILA ODE SA NJIM, KUĆU PREPISUJEM DEJANU Huso besan nakon skandalozne tuče: Da mi je to u lice rekao, došlo bi do krvoprolića
Foto: Youtube/Printscreen

Huso Mujić, otac zadrugarke Dalile Dragojević, osvrnuo se na aktuelnosti i turbulencije u vezi njegove ćerke i Filipa Cara.

Kako u razgovoru kaže, svoje mišljenje o tom odnosu nije promenio, te smatra da bi Dalila što pre trebalo da se skloni od Cara i do kraja rijalitija nastavi sama.

Printscreen

 

- Rekao sam sto puta, nema od toga ništa, nema tu života zajedničkog. Šta da kažem drugo? Treba da se okane od njega, što dalje što bolje, ali ne vredi. I ona onako kad se uštapi, kada se digne i bije sa muškarcem, to ne ide, to joj ne treba - kaže Huso i ističe da nikakva šansa ne postoji da Filipu, kao potencijalnom zetu, napolju da šansu i pokuša da mu pređe preko mnogobrojnih brutalnih uvreda, pretnji i kleveta.

- Nikada mu ne bih preko onih reči. Ja sam fin čovek, dobar, a kad se neko tako omalovažava, ponižava... Psuje mene, moju braću, familiju i to na televiziji, to je tako nekulturno i odvratno. I Lepi Mića, što govori onoj curi što je ušla, to je krajnji bezobrazluk. Ja sa njim, sa Filipom, nikada nisam imao kontakt, niti ću. Nek ide u Crikvenicu, ne zanima me, ovde nek mi ne dolazi.

Na pitanje koja ga je Filipva reč najviše povredila, Dalilin otac kaže:

Printscreen

 

- Psovao je mene i brata mog mrtvog, koji je umro prošle godine. Bio je dobar čovek, nije mrava nije zgazio, ljudina jedna... A Car ga psuje mrtvog. Tada mi je najteže bilo. Da smo negde bili u blizini, da je to preda mnom ili mojom braćom psovao, došlo bi do ozbiljnog krvoprolića - kaže Huso.

Ukoliko ipak, po završetku "Zadruge", Dalila ne bude želela da se okane Cara, Huso kaže da zna šta će joj u tom slučaju reći.

- Nek ide onda sa njim tamo u Crikvenicu, a ne ovde! Ovde neće biti sa njim, to sto posto, ja ne dam! Jedino su Dejanu ovde uvek otvorena vrata - poručuje Huso, kog smo pitali i kako će podeliti kuću Dejana i Dalile, budući da su se u "Zadruzi" razveli.

- On je skoro imao viziju pogrešnu u glavi da sam ja tu kuću preveo... A ja sam dvaput zakazivao kod notara da im prevedem, a oni prespavaju, ne dođu. I da ne prevedem, tu kuću njima niko nikada neće oduzeti. Ja sam još na početku rekao da ću Dejanu prepisati tu kuću, ako ova ode s onim gilipterom. Dejan nikada neće biti oštećen, ja sam to obećao, neka se oni dogovore. I ja sam sa svojom ženom razveden dugo, pa komuniciramo najnormalnije.

Printscreen

 

SKANDALOZNA TUČA DALILE I CARA Ona ga grizla, on je vukao po podu, obezbeđenje uletelo da spreči još veći haos

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ina

28.05.2022 08:24

Huso,to to bozja kazna za kcerku koju si dao u dom na usvajanje i od tada je video nisi. zato ti ova Dudlara oci vadi i u crno zavija.zahvali Dekiju za mir ovih proteklih 5 godina,sad kako ti bude kad ova izadje na ulice i splavove!

Mikana

14.06.2022 09:57

Gospodine da li vi znate da Dejana ta kuća ne interesuje, niti je prihvata, ni kuća, ni kuče kao ni vaša promiskuietena ćerka. Ne želi da vidi ni vas, ni Šepak, otpisao vas je se u paketu. Ona se zgadila celoj Srbiji,gram mozga nema. Psihički bolesnik, na lečenje da je uputite da se dozove pameti. Sem toga vaši seljani najavljuju ako se pojavi u Šepku da će je kamenovatKakav ste vi narod Bože nas sačuvaj od svakog zla.