MORAO JE DA IZGOVORI ŠEHADET TRI PUTA Huso Mujić za Rijaliti plus o Dejanu i veri, a evo i da li će ih čekati u finalu Zadruge 5
Printscreen

Nakon što je Dejan Dragojević pred milionskim auditorijumom obelodanio mračne tajne porodice Mujić, Huso Mujić oglasio se za Rijaliti plus i rešio da ispriča i svoju stranu priče.

Naime, Dalilin otac nije krio da je jako razočaran u svog bivšeg zeta, ali i da je bio povređen što on uporno kopa po prošlosti njegove ćerke, a ne po prošlosti svoje aktuelne devojke.

- Dejan je površno prihvatio informaciju koja je ušla u „belu kuću“ kada sam rekao da se previše interesuje za Dalilinu prošlost umesto za Aleksandrinu. Ja stvarno nisam imao nameru da mu povredim devojku jer je i ona nečije dete, ali zašto je moja Dalila loša, a Aleksandra dobra - pitao se na samom početku našeg razgovora Huso, i rekao šta misli o Aleksandri Nikolić.

Printscreen

 

- Nemam ništa protiv nje, ako je ona dobra za njega, ja im želim svu sreću - kaže Dalilin otac, i napominje zašto je to izjavio za Aleksandru.

- Pričalo se da sam bolestan i da sam završio u bolnici i to je nekako došlo do Dalile, ona se zabrinula, a ja sam morao na neki način da da joj dam do znanja da sam živ i da sam dobro, zato sam se oglasio za medije i spomenuo Aleksandru - otkrio je Mujić, i konstatovao da Dejan laže kada zadrugarima priča o porodici Mujić.

- Sve što je Dejan ispričao za crnim stolom su budalaštine. Sa svojom decom sam u dobrim odnosima i stalno se čujemo telefonom - dodao je Huso, i objasnio da mu nije svejedno što njegov bivši zet priča loše o njegovoj familiji.

- Jako me je povredilo što je rekao da nisam video unučiće. Moj sin je bio oženjen ženom iz Jajinaca i oni su često dolazili kod mene i poznajem njihovo dete. E sad, pošto se razveo i oženio devojkom iz Beograda, tačno je da to dete još uvek nisam video, ali čujemo se svaki dan - kaže on, i pominje plac na kom su Dalila i Dejan sagradili kuću.

- Plac koji spominju sam lično ja kupio, moj sin je dao 10.000 maraka da se to sredi, međutim, kada sam ga poklonio Dalili, ja sam mu rekao da i on ima pravo da bude tu. Dovoljno je velika površina da mogu da stanu dve kuće, ali on je ipak odlučio da traži novac i ja s tim nemam ništa - objasnio je Huso, i naglasio da uprkos svemu podržava svoju ćerku.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dalila nije postupila ispravno, ali njoj niko nije okrenuo leđa od porodice - kaže Mujić, i dodaje:

- Dejanu ako nismo pomogli, kako ja tako i moja porodica, nismo mu ni odmogli. I dalje mi nije jasno zašto iznosi sve te stvari. Ja o njegovoj familiji ne pričam, želim im sve najbolje - istakao je Huso, i odgovorio na pitanje da li je Dejan promenio veru.

- Moj bivši zet poznaje islam, ali nije primio veru. Video je kako sve to izgleda, naši obredi i sahrane, a da bi ušao u islam, morao bi da izgovori šehadet tri puta zaredom, što on nije učinio, tako da to nije istina - zaključio je Huso za Rijaliti plus.

Neću čekati Dalilu u finalu

Iako je do finala Zadruge ostalo nešto više od dva meseca, Huso Mujić je rešio da neće čekati ćerku u finalnoj večeri ukoliko ona do tada ostane u „beloj kući“.

- Neću doći na finale. Nisam bio za to da oni uđu u rijaliti, meni je sve to gadno. Nisam ni znao da su oni imali probleme u braku, izgleda da je sada sve isplivalo u rijalitiju, meni su oni delovali kao savršen par - završava Huso za Rijaliti plus.

NAKON NERVNOG SLOMA I TUČE Miljana i Bebica ponovo zajedno, Macanović opleo po suparniku

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading