NEĆU ISTERATI ĆERKU NA ULICU Huso Mujić se predomislio oko Dalili, pa otkrio da li je njena majka narkomanka
Printscreen

Dalilin otac, Huso Mujić, odlučio je da odgovori Dejanu Dragojeviću na optužbe da ga je rođak izbacio iz kuće.

Naime, Dejan je u “Zadruzi” javno izneo da je Dalilinog oca rođak izbacio iz kuće i da je morao da se useli u njegov i Dalilin dom u Gornjem Šepku.

- Ko je ispaštao? Ko je morao da napusti kuću zbog tebe? Hoćeš da pominješ imena? Ja sam ti stvorio komunikaciju sa tvojom familijom! Zašto te sestra nije zvala na svadbu? - rekao je Dejan.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Sada se tim povodom oglasio Huso Mujić i priznao da je to sve laž.

- Nikada me niko nije isterao iz moje kuće. Ja i dalje živim ovde i radim u prodavnici. Verujte mi da nisam bio više od dva meseca u kući kod Dalile i Dejana, poslednji put sam išao da pustim grejanje - poručuje Huso i komentariše da je veoma loše što njegova ćerka ulazi u bilo kakav ljubavni odnos sa Anđelom Rankovićem.

- Nikako njoj ne treba bili kakav odnos sa Anđelom, pogotovo da ne ulazi iz veze u vezu. Izdržaće ona sve, jaka je, neka gleda u budućnost to je najbitnije od svega. Napraviće grešku sa Anđelom, neka igra sama do kraja rijalitija - smatra Dalilin otac koji ujedno odgovara i na Dejanove optužbe da je njegova bivša žena Emina Mujić “narkomanka i kockarka”.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Možda je i moguće da je Emina to radila, ali svakako nije u redu da tako nešto priča za nju. To je njegova bivša tašta - zaključuje Huso Mujić.

Huso Mujić se ipak predomislio i otkrio da ne želi da istera Dalilu iz kuće u Gornjem Šepku.

- Neću dati Dalili da završi na ulici. Pustiću je u kuću. Ona će imati svoj dom, najviše bih voleo kada bi se i ona i Dejan vratili u Gornji Šepak.

Nedeljko Kiš/Alo!

 

DALILA SVE SAZNALA Marijana otkrila Dragojevićki šta su Car i Ana radili u kupatilu, ona u šoku

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Rosa

11.05.2022 14:50

Ma svi ste isti i otac i majka plus cerka nadprosecna multitalentovana svalerka.

rialda

11.05.2022 14:50

i ti si bolestan ko i ona manipulisite sve cas becu je prihvatiti cas ocu SRAMOTA TVOJA KOJU ULICARKU VRACAS U SELO

Ana

11.05.2022 20:07

Huso nije "zdrav". On bi ćerki doveo u kuću muža kojeg je ona prevarila javno sa dva zadrugara. Zar to može normalan čovek poželeti dečku kojeg je voleo i cenio kao sina.Ne,to se sinu ne želi. Treba mu poželeti da se vrati svojoj porodici i nekad opet zavoli neku ženu i živi novi život a ne da osramoćen hoda po Šepkui i brani Dalilu. Huso, ponesi ti teret oca, pozovi ćerku na odgovornost i poštovanje, barem prema ocu.