NAPUMPAO MILJANU DA BI SE OBEZBEDIO Prijatelj raskrinkao Bebicu, pa otkrio njegov plan za budućnost: Glumi da je voli
Printscreen

Naizgled ludo zaljubljen u Miljanu Kulić, Nenad Macanović izgleda samo dobro glumi, barem ako je suditi prema rečima njegovog bliskog prijatelja, koji je insistirao na anonimnosti.

 

Kako nam je rekao, Bebica je u vezu s najkontroverznijom rijaliti učesnicom ušao iz koristi, jer smatra da će mu budućnost pored nje biti blistava te da neće morati ništa da radi do kraja života.

- Kada sam ga pitao šta će mu Miljana kada znamo da je psihički nestabilna, on mi je rekao da je ona zlatna koka te da ako bude bio pametan, uživaće kao bubreg u loju. Rekao mi je: „Znaš li ti koliko Kulići imaju para i koliko zarađuju od pojavljivanja u rijaliti programima? Njima je samo bitno da ona bude s nekim ko je prema njoj dobar, a ja sam im se dopao i veruju mi“ - ispričao je za Alo! izvor blizak Macanoviću, i dodao:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Rekao mi je i da planira da joj napravi bebu jer će na taj način zasigurno obezbediti mesto u njihovoj porodici. Kada sam video da je Miljana trudna, odmah mi je prošlo kroz glavu da je uradio tačno ono što je i naumio - rekao nam je Nenadov prijatelj.

Međutim, računica mu se očito nije poklopila jer nije računao na to da će Miljana odbiti da rodi njegovo dete, a kako ovih dana izjavljuje, više nije sigurna ni u svoja osećanja prema njemu.

Printscreen

 

Da je prozrela Nenadove namere, priznala je i sama Miljana cimerima u „beloj kući“.

- Znao je šta radi i namerno me napunio kako bi mi napravio dete! Svoje ćerke iz prvog braka ne gleda i ne posećuje, a moje će, kao, gledati?! Nisam ja luda! - rekla je ona juče.

VODITELJ POKAZAO PAPIRIĆ PRED SVIMA! Uživo u emisiji otkriveno koju tajnu poruku je Huso napisao Dalili, spomenuo i Dejana

Komentari (0)

Loading