SLOVENKA ŽESTOKO ODGOVORILA BILJANI Aleksandru majka branila od Dragojevića, a evo šta je imaja da kaže za zeta
Printscreen

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su jedan od mirnijih parova u Beloj kući, ali su nedavno podlegli pritisku i situaciji te su se žestoko sukobili kada je Nikolićeva prebacila svom dečku kako ne vodi računa dovoljno o njoj.

Naime, ona je želela da Dejan zamoli Drvo mudrosti za specijalan zadatak, kojim bi omogućio da dobije frizera i reši problem sa kosom koja joj opada i dobije novu nadogradnju. Tom prilikom je napravila scenu, iznela niz uvreda na njegov račun i šokirala javnost. Nakon toga su se ubrzo pomirili, ali se navedeni sukob i dalje komentariše.

SLOVENKA ŽESTOKO ODGOVORILA BILJANI Aleksandru majka branila od Dragojevića, a evo šta je imaja da kaže za zeta

Foto: Printscreen

 

Slovenka Nikolić, Aleksandrina majka, oglasila se i prokomentarisala ljubavni odnos svoje ćerke.

- Nisam detaljno pratila, ali mi nije jasno zašto sama nije tražila frizera ili zadatak za kosu. Ona je napravila problem jer je ona takva da bi svakome sve učinila, a kamoli Dejanu. Za nekoga koga voli bi radila apsolutno sve! Verujem da je Dejan iskreno voli, ali moguće da se neko umešao, ne bih da se izjašnjavam - kaže Slovenka.

Slovenka je progovorila i o novonastalom pomirenju Dalile i Cara, s obzirom na to da je Dragojevićka jedan od najvećih strahova njenog deteta kao i moguće pomirenje sa Dejanom.

SLOVENKA ŽESTOKO ODGOVORILA BILJANI Aleksandru majka branila od Dragojevića, a evo šta je imaja da kaže za zeta

Printscreen

 

- Njih nemam šta da komentarišem uopšte, ko su oni meni? Mene ne zanima niko sem mog deteta i onog ko je pored njega - rekla je ona.

Biljana Dragojević, Dejanova majka, bila je vidno izrevoltirana i prokomentarisala sukob Dejana i Aleksandre, pa tom prilikom izjavila da je Nikolićeva razmažena i da nije u redu da tako komentariše 'mezimca' Dragojević porodice. Slovenka, na njene komentare nije ostala imuna.

- Svašta, pa i moje je dete ljubimica u svojoj porodici, samo što od ptice mleka nije imala. Ne želim da se mešam u njihove odnose i komentarišem bilo šta, oni su danas dobro sutra loše i ne bih da svojom izjavom bilo šta dodajem. Svako ko govori takve stvari, govori o sebi. Moja Aleksandra jeste razmažena, bila je bolesna osam godina, primala infuzije 4-5 puta dnevno, svašta je prošla. Šta sam trebala da je teram da usisava, kuva, pere sudove... Kada bi ljudi znali ša je sve prošla, nikada u životu ne bi rekli jednu reč za nju... Ona je zlatna, kakva su deca koja su imala taj problem. Ne bih dalje komentarisala - zaključila je Slovenka.

MENSUR AJDARPAŠIĆ PREVAREN Dobio lažnu čestitku, Alma se hitno oglasila i otkrila šokantnu istinu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovana

03.05.2022 07:27

Bravo Slovenka. Nije cudo sto te Aleksandra toliko voli. Prava majka.