MILJANA JE ZVALA HITNU ZBOG KOKAINA Marija Kulić za Rijaliti plus otkriva nepoznate detalje o svojoj ćerki, skandal
Alo

Iako su, na svu sreću, prestali fizički da povređuju jedno drugo i tako se razračunavaju, razgovori između bivših i povremenih ljubavnika Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole takvi su da zabole i one na koje se ne odnose!

Posle optužbi kojima se ne zna redni broj, na listu diskreditacija stigla je još jedna. Ovaj put od Zole na Miljanin račun, koji tvrdi da se ona za vreme njihove veze drogirala u prisustvu svog maloletnog sina. Majka kontroverzne zadrugarke, iako jedno vreme nije komunicirala sa medijima, oglasila se za Rijaliti plus i prokomentarisala tvrdnje nesuđenog zeta kome je jedva čekala da vidi leđa.

MILJANA JE ZVALA HITNU ZBOG KOKAINA Marija Kulić za Rijaliti plus otkriva nepoznate detalje o svojoj ćerki, skandal

Alo

 

- To što je Zola rekao su gluposti. On laže jer je to tamo dozvoljeno i to svi rade. On je narkoman, a kako je znao da je Miljana labilna, lakoverna i povodljiva, hteo je da je navuče na drogu - počinje gospođa Kulić, i dodaje da je sam Bog izvukao njenu ćerku iz pakla narkomanije:

- Uzimala je Miljana drogu, ali pred Željkom nikad, jer ga mi čuvamo. Ne znam šta su uzimali, ne razumem se u to, ali dva puta je dolazila Hitna pomoć u kuću kada joj je pozlilo od droge. Sam Bog je pomogao, jer je ona plašljiva pa kada je osetila posledice, obećala je da više neće da uzima te supstance. Zola je skot koji je vodi u smrt, on nju nikada nije voleo, to sam uvek govorila i uvek je samo korist bila u pitanju, Miljanina popularnost i novac koji zarađuje - dodala je ona.

Komentarišući izjave i ponašanje nesuđenog zeta, Marija se osvrnula i na izjave njegove majke Bose Čolić, koja je izjavila da joj je drago što Lazar nije napravio dete bolesnoj ženi, aludirajući na Miljanino psihičko stanje.

MILJANA JE ZVALA HITNU ZBOG KOKAINA Marija Kulić za Rijaliti plus otkriva nepoznate detalje o svojoj ćerki, skandal

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Bosa se sada oglašava za medije, kada vidi da Miljana ima novog dečka i da više ne mogu da je muzu za novac. Sada mi nećemo da dozvolimo da joj opet uzimaju pare, jer dok im je plaćala struju i vraćala kredit, bila je dobra i Bosa je tada ćutala - kaže Marija, i ne propušta priliku da u svom iskrenom stilu ne prokomentariše i ponašanje svoje ćerke.

- Iskreno da vam kažem, sve manje gledam rijaliti, jer čuvam unuka. Siniša je operisan, pa i o tome vodim računa i ne znam šta da vam kažem. Nije joj bilo dobro i promenjena joj je terapija, ali ne znam da li je uzima. Izgubila sam volju da joj objašnjavam i da se trudim da promeni svoje ponašanje, neka radi šta hoće. Postala je nemoguća, čak sam čula da je dogovorila i učešće za narednu sezonu. Miljana i ja smo suprotni svetovi, iako sam je rodila, ne znam više kako da je komentarišem - završila je razgovor za Rijaliti plus Marija Kulić.

MILJANA JE ZVALA HITNU ZBOG KOKAINA Marija Kulić za Rijaliti plus otkriva nepoznate detalje o svojoj ćerki, skandal

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Marija kaže da će nakon završetka rijalitija njena ćerka biti u vezi s Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Ne znam da li sada igra igru, ali ona povređuje Bebicu. Ipak se nadam da će nakon završetka biti s njim u vezi. Nenad je dovoljno pametan da izdrži sve ovo, a Miljana će ga vremenom zavoleti - kaže Marija.

Marija nije htela da prokomentariše ponovnu trudnoću svoje ćerke. Iako ovo nije prvi put da Miljana ostaje u drugom stanju u rijaliti programu, gospođa Kulić nije htela da kaže ni reč. Na našu molbu i pitanje na koje smo želeli kratak odgovor, Marija je samo spustila slušalicu i prekinula vezu.

NADAM SE DA ĆE HUSO PODRŽATI ĆERKINU SREĆU Dalilina rođaka se oglasila nakon njenog pomirenja sa Carem, pa potkačila i Anđela

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mila

03.05.2022 09:35

Marija tvoja cerka juri za Zolom a ne on za njom. Ispada da je tvoja lutkica neprekosnovena. Za druge si surovo iskrena a za tvoje nisi.Sramota ,budi realna .