NISAM IMALA PRILIKE DA STEKNEM LEPE USPOMENE Milica Kemez otkrila sa kim provodi praznične dane, ali i koji su joj planovi za budućnost
intagram

Vicešampionka 'Zadruge 4' i atraktivna plavuša koja je trenutno TV lice RED televizije, oduvek je bila intrigantna i zanimljiva domaćim medijima. 

Milica Kemez, voditeljka emisije 'Ne gledam ti ja to', koju pratite svakog radnog dana od 07:00h, govorila je o najradosnijem prazniku pripadnika hrišćanske veroispovesti, Vaskrsu, kome se raduju kako deca tako i odrasli.

Foto: Printscreen/instagram

 

Atraktivna voditeljka otkrila je kako će provesti praznične dane, na koji način će farbati jaja i sa kim će praviti nove i nezaboravne uspomene, a evo ko joj je pravio društvo u ovogodišnjem Vaskršnjem editorijalu.

Kako planiraš da provedeš ove praznične dane i u čijem društvu?

- Sve praznike i najlepše trenutke uvek provodim sa svojim sestrama, tako da čemo i ove godine biti na okupu. Uvek se radujem tim trenucima jer zbog svih obaveza koje imamo, ne možemo često da se sastanemo a to su idealne prilike da se okupimo i stvaramo nove uspomene.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Tvoja prva uspomena iz detinjstva na Vaskrs?

- Iskrena da budem, kao mala nisam imala prilike da steknem neke lepe uspomene, ali zato sada ne propuštam da uživam i priredim sebi zadovoljstvo svakoga dana.

Kada si bila mala, kom prazniku si se najviše radovala?

- Kao dete sam volela Vaskrs i Božić jer su to neki momenti koji deca najviše pamte. Sve je šareno, magično, uvek se nešto dešava i podseća na radost. Ni danas nisam promenila mišljenje, uvek se radujem druženjima sa voljenim ljudima.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kome bi poklonila svoje najlepše jaje?

- Najlepše jaje pokloniću sestri!

Kako iz ove perspektive zamišljaš sledeći Vaskrs i koja bi to režija bila?

- Sledeći Vaskrs želim da proslavim u svojoj kući, cilj mi je da već Novau godinu dočekam u novom domu. Tome se iskreno nadam i to i je najveća želja, da čaroliju šerenih jaja i radosti proslavim sa svojim sestrama ili možda svojom porodicom, nikad se ne zna, dug je to period.

ŠOK POTEZ Biljana Dragojević isekla Aleks sa fotografije, pa Dejanu poslala jasnu poruku

Komentari (0)

Loading