SVI KAŽU DA MNOGO LIČE Ovo je sestra Dejana i Davida Dragojevića, a evo zbog čega je izbrisala brata iz svog života (FOTO)
Printscreen

Dejan Dragojević dospeo je u centar medijske pažnje nakon što ga je supruga Dalila Dragojević prevarila pred njegovim očima u rijalitiju "Zadruga", sa Filipom Carem.

Dejan inače ima sestru i brata, i dok je njegov brat David Dragojević poznat široj javnosti, sestra Suzana se do sada nije pojavljivala u medijima.

SVI KAŽU DA MNOGO LIČE Ovo je sestra Dejana i Davida Dragojevića, a evo zbog čega je izbrisala brata iz svog života (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Sestra ovog zadrugara je prava lepotica, a njen Instagram profil obiluje fotografijama sa dečkom sa kojim je, ako je suditi po prizorima, u veoma idiličnoj vezi.

Naime, kako su mediji ranije pisali, Dejan i Suzana nisu u dobrim odnosima i jednu stvar ona nikada neće moći da mu oprosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Su🌶 (@__red__suki__)

Kako su mediji preneli, Suzana je još pre par godina, dok je Dejan bio u "Parovima", napisala na Instagramu da je njen brat napravio potez koji je nju povredio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Su🌶 (@__red__suki__)

- Donekle sam i bila spremna da mu oprostim sve, ali posle poziva inspekciji da dođe u giros, od kog je i on živeo, jeste dno dna. To mu nikad neću oprostiti, za mene Dejan više ne postoji. To što imamo istu krv ne znači ništa ako je neko pokvaren. Sve ima svoje granice, pa tako i moja tolerancija. Pre rijalitija bili smo normalna porodica. I da kažem, ne postoji lako zarađen novac, svi misle da uđu i zarade laku lovu u rijalitiju, a niko ne pita koliko mogu da izgube. Mi smo sve izgubili - napisala je Suzana tada.

ČOVEK JE PSIHOPATA Janjuš šokiran dešavanjima u Beloj kući žestoko opleo po Bebici, a brutalno potkačio i Miljanu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading