OTAC I MAJKA JOJ ŽIVE NA LEKOVIMA Mima Šarac obrukala je porodicu zbog veze sa oženjenim, a evo šta njeni roditelji misle o tome
Printscreen

Emotivni odnos Milane Mime Šarac i Nikole Grujića Gruje ne prestaje da intrigira ukućane „bele kuće“, ali i fanove i rodbinu para koji svoju sreću gradi na nesreći zadrugarove zakonite žene Ljiljane.

Dok je nacija zgrožena Grujinom odlukom da javno prevari suprugu s kojom je osam godina u braku, borbu sa širom familijom, komšijama i prijateljima vode Mimini roditelji, koji su razočarani u ponašanje svoje ćerke. Izvor blizak porodici Šarac kaže za Rijaliti plus da Milanini otac i majka ne znaju šta ih je snašlo i da od sramote bukvalno ne izlaze iz kuće.

OTAC I MAJKA JOJ ŽIVE NA LEKOVIMA Mima Šarac obrukala je porodicu zbog veze sa oženjenim, a evo šta njeni roditelji misle o tome

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Šta da vam kažem, sem da je u njihovoj kući pravi haos zbog Mimine i Nikoline veze. Njeni roditelji više ne mogu da podnesu pritisak šire familije koji konstantno zovu i čudom se čude šta je Mima sebi dozvolila. U nebranom su grožđu i ne znaju da li im je gore kada gledaju televiziju i Zadrugu ili kada pokušaju da se distanciraju od rijalitija i danima ne pale televizor i ne čitaju vesti na portalima - kaže izvor za Rijaliti plus.

Dani u porodici Šarac ispunjeni su brigom, nervozom i velikim razočaranjem u njihovu naslednicu za koju su verovali da nikada ne bi pristala na vezu s oženjenim čovekom, pa na sve to još i javno pred milionskim auditorijumom.

OTAC I MAJKA JOJ ŽIVE NA LEKOVIMA Mima Šarac obrukala je porodicu zbog veze sa oženjenim, a evo šta njeni roditelji misle o tome

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mimini roditelji su očajni, razočarani i besni na nju. Kako su skloni problemima sa srcem, moraju da vode računa da se ne uzbuđuju previše, ali terapija koju su do sada uzimali skoro da više ne može da im pomogne. Iz kuće ne izlaze, ne viđaju se ni s rodbinom ni s prijateljima i ne mogu da dočekaju da se Zadruga završi ne bi li Mimu dozvali pameti i nagovorili je da prekine ovu nemoralnu vezu koja je izgrađena na manipulaciji jednog nevernog muškarca - kaže izvor za Rijaliti plus.

Kako bismo proverili ove tvrdnje, pozvali smo Miminog oca Aleksandra na broj poznat redakciji, ali umesto razgovora dobili smo poruku u kojoj nas je gospodin Šarac obavestio da ne želi da razgovara o ovoj bolnoj temi za njih.

- Cela porodica je mnogo razočarana i ne želimo da dajemo nikakve izjave - glasila je poruka Miminog oca.

Baba neće Mimi da prepiše stan

Ljubavna afera Mime i Gruje ima uspone i padove. Kada je iz spoljnog sveta saznala da baba zbog veze s oženjenim muškarcem neće da joj prepiše stan, zadrugarka je brže-bolje rešila da ostavi svog zauzetog dečka. Nije uspela da istraje u ovoj nameri jer se pomirila i time dala do znanja da joj je ljubav važnija od nekretnina.

OTAC I MAJKA JOJ ŽIVE NA LEKOVIMA Mima Šarac obrukala je porodicu zbog veze sa oženjenim, a evo šta njeni roditelji misle o tome

TV Pink/Printscreen

 

Ljilja ne komentariše Gruju

Ljiljana, nevenčana pevačeva supruga, ne komentariše ponašanje oca svoje dvoje dece. Oglasila se jedino kada joj je Nikola napisao pesmu u kojoj joj se izvinio za ponašanje.

- Moje mišljenje o njegovom izvinjenju, kao i o pesmi, lično će čuti kad izađe iz rijalitija. Ostala dešavanja u rijalitiju vezana za njegovo učestvovanje stvarno ne želim da komentarišem - rekla je nedavno Ljilja, a na pitanje da li misli da Mima Šarac pokušava da glumi Lunu Đogani iz prve sezone Zadruge, ona je kratko odgovorila:

- Zaista ne želim da trošim reči na nju, nije vredna - objasnila je Ljiljana.

JA SAM SPONZORUŠA Deniz Dejm u skandaloznoj ispovesti progovorila o političaru sa kojim je bila, pa se dotakla i prostitucije

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
mm

19.04.2022 08:34

de nije ni prva ni jedina druge pravdate a nju blatite yaljubila se nije ubila napred gruja i mima

KoBra

19.04.2022 10:19

Ma lupaju gluposti da su joj roditelji na lekovima. Otac mladolik dobro držeći covek,zatim maćeha reklo bi se da je malo starija od Mime a majku niko nije ni spominjao nikada. Baka joj se isto lepo drzi za svoje godine i sve smo to imali priliku videti po prtalima i njihovim izjavama. Bice onako kako njh dvoje mutavih plovki odluce,a da je on izneverio svoju porodicu bližu i daljnju to stoji i ne moze ga oprati ni sto reka i mora. Dopustio je da ponizi svoju zenu i decu i zato je nikakav čovek. Moglo je to drugacije i na bezbolniji nacin a ne ovako javno.Ljigo,ljigavi.