PROŠAO SI NAJGORE... David uputio Dejanu reči koje tope i najhladnija srca, pa ovom fotografijom sve poručio! (FOTO)
Printscreen

Sve životne neprilike koje je Dejan Dragojević prošao učešćem u nikad turbulentnijoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' pored brojnih gubitaka, razvoda, emotivnih i nervnih slomova, doneli su mu i mnoštvo lepih stvari.

Naime, nakon što je javno prevaren, i nakon što je potpisao papire za razvod braka od Dalile Dragojević, Dejan je dobio punu podršku svojih najbližih sa kojima je do tada bio u lošim odnosima.

Majka Biljana i brat David Dragojević koriste svaku priliku da javno podrže Dejana u pošalju mu snagu kako bi izgurao do kraja ''Zadruge 5'' i ušao u superfinale koje se bliži.

Printscreen

 

Milionski auditorijum televizije ''Pink'' se svakodnevno šokira novim dešavanjima i obrtima u najgledanijem rijalitiju, pa se tako pomno prati i glas podrške zadrugara.

David Dragojević se sada oglasio na svom Instagramu, te je bratu Dejanu poslao emotivnu poruku, koja je raznežila mnoge. Pored slike gde Dejan grli majku i brata, David je emotivnim rečima dotakao mnoga srca i još jednom pokazao koliko mu je stalo do brata.

- Radujemo se ovom zagrljaju, ne možemo da iščekamo. Prošao si najgore trenutke u svom životu poslednjih meseci, izdržaćeš i ova tri meseca. Nije lako, ali kada izađeš znaš da te čeka život! Realnost koja je lepa i u kojoj ćeš uživati. Uvek smo tu i kada nismo, isto kao i ti za nas. Volimo te i uvek uz tebe - napisao je David na svom Instagramu.

BUKTI RAT! Janjuš skočio kao oparen na Dejanove reči, pa onda sasuli jedan drugom u lice šta misle, a glavni razlog je ona!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
NS

28.03.2022 20:05

Bravo Davide, prošao je najteže.Vencanje u djamiji lupanje glavom po zidu razbijanje čaša i flaša o glavu.Vala dečko za Oskara.