NA IVICI SAM DA GA TUŽIM! Biljana Dragojević besna na ovog zadrugara zbog uvreda na račun njenog sina, sprema mu haos nakon izlaska!
Printscreen

Biljana Dragojević je sinoć bila u studiju kod Dušice Jakovljević i tom prilikom je oplela po pojedinim zadrugarima koji su okrenuli leđa njenom sinu, Dejanu Dragojeviću.

Naime, Biljana je žestoko osula paljbu po Đedoviću i istakla kako joj nije jasno da neko tako odjednom može da okrene leđa nekoma i da ga ogovara na sva usta i spletkari, a do juče su bili najbolji prijatelji u rijalitiju.

Dragojevićeva je u jednom trenutku istakla i kako je na ivici da tuži Marka zbog uvreda i kleveta koje izgovara drugim ljudima na račun njenog sina.

Podsetimo, Biljana je tokom prethodnog gostovanja i u svojim objavama hvalila Đedovića što je velika podrška Dejanu u toku njegovog teškog perioda, a sada je i ona sama okrenula novi list nakon što ih je Dejan sve odbacio i posvetio se svojoj devojci Aleksandri Nikolić.

MILJANA ZAJAHALA NENADA NAOČIGLED SVIH! Skandalozne scene u Zadruzi, Zola uživao u prizoru i navijao, a završnica je tek šok!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
KoBra

28.03.2022 09:50

Ma tuzioci cekaju samo na vas iz rijalitija da tuzakate nekoga. Nemaju preca posla od lezilebovica koje kakvih,pa da njih tuze i brane...

Bosko

28.03.2022 10:32

Djedovic je licemeran, lukav i kvaran covek. Spletkari sa svima o Dejanu. Olos od coveka umislio da je najpametniji a samo je zlo. Odkud njemu prava da vredja zadrugare najstrasnije pa cak i njihove roditelje. Nikakav lik i neingeresantan za rijaliti.

Nena

30.03.2022 16:51

@Bosko - Đedovića treba da tuže roditelji koji imaju decu sa posebnim potrebama Njih najviše vređa Ove u Zadruzi sve prema zasluzi ali NE da udara na bolest Oni su nemoralni svi pa i on Zašto nema radno mesto za svoje obrazovanje nego tu je sa njima uzima veliki novac i vređa bolesne Nikako da ih sa njima poredi On je najveći Ološ posle Dalile

Hristo

14.05.2022 17:32

Gusko nepismena, želiš svoju bruku da prebacite na drugog zašto si isterala sina iz kuće zbog tamo nekog drogerasa a sada ti djedovic smeta.