JE*EŠ SE*S KADA TE NEKO KANALI! Markov najbolji drug prokomentarisao pomirenje, pa najstrašnije ocrnio Viki: Kako je nije sramota!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Iako su govorili da od pomirenja nema ništa, Viktorija Viki Mitrović i Marko Osmakčić su po ko zna koji put nakog burnog raskida uplovili u ljubavnu vezu.

Naime, njih dvoje su u utorak napustili žurku i osamislli se u spavaćoj sobi gde su se poljubili. Tim povodom Markovov najbolji drug Miloš je prokomentarisao ovaj turbulentan odnos:

JE*EŠ SE*S KADA TE NEKO KANALI! Markov najbolji drug prokomentarisao pomirenje, pa najstrašnije ocrnio Viki: Kako je nije sramota!

Printscreen

 

- Ja stvarno ne znam šta da kažem. Kapiram ja sve zaljubljenost, ljubav, ali valjda vide da jedno drugom ne odgovaraju. Oni se dva dana vole, a pet svađaju.. Nemam reči, on mi je kao brat i znam da takav nije, mislim da mu taj zatvoreni prostor tamo stvara pritisak, pa se zato vezuje za nju.. - rekao je Miloš, pa dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Nikolic (@88cipi88)

- Nije mi jasno šta traži više sa njom. Nije za njega! Mislim kada je neko tako niskomoralan ceo život, ne može se promeniti. Kako je nije sramota, ima dete a onako da se ponaša, provocira ga konstantno, a ovamo juri za njim kako bi dobila ono što želi, a to je se*s.. Stvarno ne mogu da shvarim kako Marko ne vidi da ona budi najgore u njemu. Je*eš se*s kada te neko kanali - rekao je besno Markov drug.

NAKON POMIRENJA SA DALILOM! Filip Car nikad gore izvređao članove produkcije, pojavio se snimak na kom im izgovara skandalozne reči!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading