STRAŠNI SUD! Bruno o veridbi Cara i Dalile, pa otkrio da li je idealno vreme za bebu!
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car, ljubavni su duo koji najviše interesuje domaću javnost i svaki njihov pokret se meri sa velikom pažnjom. U poslednjih nekoliko dana, možemo reći, da im je mirniji odnos nego što je bio, te su odlučili da smire strasti i posvete se jedno drugom na do sada drugačiji način.

Ljubavni par je tokom emisije Pitanja gledalaca progovorio o važnim životnim temama, te su otkrili da li će i kada doći do jednog od najozbiljnijeg koraka u njihovom odnosu. Takođe, progovorili su i o zajedničkoj bebi, na iznenađenje njihovih fanova.

STRAŠNI SUD! Bruno o veridbi Cara i Dalile, pa otkrio da li je idealno vreme za bebu!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Tim povodom, pglasio se Carev najbolji drug Bruno, ne bi li prokomentarisao izjavu koja je šokirala sve gledaoce najgledanijeg rijaliti formata na Balkanu.

- Ispratio sam tu izjavu i čuo sam da je u svom stilu odgovorio na pitanje. Filip je neko ko će uvek da se našali sa situacijom ako mu se ista učini neprijatnom. Svakako mislim da je bio iskren kada je veridba u pitanju, siguran sam da nikada ne bi napravio tako ozbiljan korak u rijalitiju. Verujem da će onog momenta, kada oseti sigurnost u svoju partnerku, bila to Dalila ili neka treća, biti spreman i na bebu i na veridbu. Ja uvek glasam za ljubav i uvek ću podržati njegovu sreću, a on je taj koji bira sa kim će to biti - rekao je Bruno. 

OVO JE ČLAN PORODICE KULIĆ KOJEG NE VIĐAMO U JAVNOSTI! Sestra Miljane Kulić otkrila ko je u pitanju 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

26.02.2022 11:34

Kome da namesti bebu pa ova se toliko puta čistila da je postala sterilna njozi samo vanzemaljac može napraviti dete