TREBA DA NAĐE TREĆU! Filipov drug Bruno šokiran njegovim ponašanjem, pa otkrio šta Carevi roditelji kažu na to!
Printscreen

Bruno Uremović iz Crikvenice, najbolji prijatelj učesnika "Zadruge" Filipa Cara, osvrnuo se na novonastalu situaciju sa Dalilom Dragojević.

Iako je prethodnih dana sve bilo naizgled idilično, Dalila i Car se prepiru od jutros - on je, naime, ponovo izneo niz zamerki na njen račun, a potom ponovio ono što je obećao da mu se više nikada neće desiti. U garderoberu, gde su pre samo nekoliko dana imali žestoki okršaj, kada ju je čak pet puta pljunuo u lice, Filip je Dalili ponovo priredio identično poniženje, zbog čega se ne kaje.

TREBA DA NAĐE TREĆU! Filipov drug Bruno šokiran njegovim ponašanjem, pa otkrio šta Carevi roditelji kažu na to!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ne znam šta bih rekao na ljubavne odnose unutra, mislim da ne bi smeo niti trebalo da je pljuje! Ako ti ne paše, odeš, brate, gotovo... Ovako samo sebi škodi! Najbolje bi bilo kada bi našao neku treću, tada bi najmanje štete bilo - kaže Bruno, a na pitanje kako članovi Filipove porodice reaguju na ovakvo njegovo ponašanje u "Zadruzi", kaže:

- Sigurno nikako! Samo se sa starim čujem i vidim, drugi ne komentarišu ništa, neće da budu deo toga - priznao je Bruno, i dodao da ne može da priča ni u čije ime, kako se njegove reči ne bi pogrešno interpretirale u javnosti.

OVAKVU JE DO SADA NISMO VIDELI! Ana Korać zakopčana od glave do pete kao moćni rendžer, šokirala sve! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Dara

07.02.2022 22:43

Hahahahaha Bruno" nestani" ..ti si smesniji od njega sa tim svojim glupim komentarima. Ne mozes ni nedelju dana da mislis jedno - tacno se prepoznaje da se druzite ti i Car ali ga ti zapravo ne poznajes ali medijski prostor je znacajan .

mina

08.02.2022 07:51

normalno da treba da pobegne od ovog yla koje mu sve smesta kao sto je dejanu

Xxx

11.02.2022 09:17

🙏Care 👍👏👏👏 samo tako napred...svaki dan joj dadni tu terapiju...nista bolje nije ZASLUZILA