NJEGOVE REČI ĆE JE ZABOLETI! Ovo je prva reakcija Huse Mujića na pomirenje Dalile i Cara!
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car sve su bliži a u utorak 25.1. nakon žurke, pali su i sočni poljupci u pušionici.

Dalilin otac Huso Mujić, očajan je zbog ćerkinog ponašanja, a njegova prva reakcija nakon saznanja da mu je ćerka obnovila odnos sa Carem govori da je ostao pri stavu da ne podržava ćerkin izbor.

On danas slavi rođendan, ali u domu Mujića ne vlada "slavljenička" atmosfera.

- Ne pitajte me za nju sa mnom je završila. Povukao sam se, više neću da komentarišem ništa, nema poente - rekao je Huso na pitanje da prokomentariše novonastalu situaciju, nakon čega je prekinuo vezu.

Printscreen

 

Podsetimo, Huso Mujić je u prvoj ispovesti koju je dao medijima rekao kako ne podržava Dalilinu vezu sa Filipom Carem te da ćerka u Šepak može da se vrati samo u slučaju da se pomiri sa Dejanom Dragojevićem.

- I ne treba da se vraća. Šta će se vraćati? Gde ga se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovde ne može živeti, tu Dejan živi sad. On je uvek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati kuću.

Printscreen

 

Na pitanje šta misli o Filipu Caru, Huso je tada rekao:

- Sve najgore. Njoj bih poručio da se pod hitno kloni onog propaliteta, i nju će odvući u propast! Dok još ima nade, da se otrezni, pa nek ide gde hoće i kako hoće. Ta veza nije dugotrajna, sigurno. Kakva veza... Vidi narod po ćoškovima šta se priča i kako se priča.

ZAPENIO NAJSTRAŠNIJE! Mensura osudili zbog ponašanja prema Milici, otkriven pravi razlog njegove ljubomore!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Moreno

28.01.2022 05:20

To Care Kralju....dokazo si pokazao da mozes puniti silos kad god hoces...samo naprijeda pokazi joj pravo lice ...ku...a prava fuj🤮sad Dejan moze malo da odahne od monstruma Dalile🙏

mina

28.01.2022 08:03

bravo gospodine i tako treba pravda je spora ali dostiyna pravda ya dekija i poydrav