RIJALITI PLUS SAZNAJE: Mihić maltretirao roditelje i bežao od kuće!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugar Stefan Mihić tokom četiri i po meseca boravka u „beloj kući“ uradio je ono za šta mnogi nemaju hrabrosti - priznao je da je prokockao dva stana u Beogradu i da je zbog dugova morao da pobegne iz zemlje, ali kako Rijaliti plus saznaje, neke detalje je ipak preskočio.

Kako nam je Stefanov drug iz detinjstva otkrio, Mihić je u mladosti bio veoma problematičan i kao tinejdžer zagorčavao je život svojim roditeljima.

- Mi smo odrasli na Banovom brdu i družili smo se kao klinci. Njegovi su ga kasno dobili i preterano su vodili računa o njemu i držali ga, što bi narod rekao, pod staklenim zvonom - počinje izvor za Rijaliti plus i priseća se situacija:

- Njegova pokojna majka je znala da, kao u vicu, izađe na terasu i da ga zove i opiminje da ne trči jer će se oznojiti, da ga podseća da treba da stavi kapu ili da se presvuče ako je mokar. Mi smo ga zbog toga zezali. Pratili su ga do škole i čekivali nakon časova, dok smo mi ostali u grupama išli bez nazora starijih.

RIJALITI PLUS SAZNAJE: Mihić maltretirao roditelje i bežao od kuće!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Mihićev drug koji je želeo da ostane anoniman kaže da se u Stefanovoj situaciji dogodila klasična priča u kojoj deca koja odrastaju u takvoj atmosferi s godinama razvijaju bunt koji je u njihovoj porodici eskalirao kada je Stefan pohađao srednju školu.

- Tokom puberteta on se totalno promenio i okuražio se da se suprostavi roditeljima. Počeo je da se džekira po kraju, da odlazi od kuće i da im se ne javlja, a često se i zgrada tresla od njegove vike i dreke. Komšije nisu htele da prolaze pored njihovih vrata kada su se svađali i raspravljali, a često su se čuli i zvukovi razbijanja nameštaja ili prevrtanja stola. Na neki način počeo je da ih kinji i maltretira. Počeo je da se kocka, da upada u dugove, što je posebno potresalo njegovu majku koja je bila divna žena - priča izvor.

- Ostalo znate jer je i sam u Zadruzi pričao kako je zbog kocke bežao iz Beograda. Ono što bih dodao je da je uvek bio fasciniran poznatim facama i da je voleo da bude u njihovom društvu. Nikoga od nas koji smo ga poznavali iz tih dana nije začudilo kada smo ga videli u rijalitiju - završava izvor za Rijaliti plus.

Nakon Zadruge se vraća u Dubai

Stefan Mihić je svoj boravak u Dubaiju opisao kao odskočnu dasku i mesto u kome je svoj život doveo u red. Naglasio je da tamo ima posao koji ga čeka i da će se tamo vratiti.

- Upoznao sam dosta dobrih ljudi, radio sam po noćnim klubovima. Dubai je grad u kojem ima mnogo uspešnih i bogatih ljudi. Imao sam sreću da sam radio u top 10 najluksuznijih mesta, da od konobara postanem vlasnik. Ja sam tako naučio nekoliko jezika. Radio sam u jednom klubu i uspevao da od jedne večeri zaradim 10.000 do 15.000 evra.  Ja i dalje imam posao u Dubaiju. Kada se vratim tamo, nadam se da ću još više uspeti u životu - ispričao je Mihić jednom prilikom u Zadruzi.

 Seks sa Deniz bez pokrivača

Stefan i Deniz Dejm nisu prvi koji su bili intimni u rijalitiju, ali su prvi par koji je imao seks bez pokrivača.

RIJALITI PLUS SAZNAJE: Mihić maltretirao roditelje i bežao od kuće!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Vrele scene kamere su snimile tokom proslave pravoslavne Nove godine u zajedničkom toaletu, a Deniz je Stefana najpre oralno zadovoljila, a potom je usledio i analni seks.

ŠA ĆE DA IZGORI OD LJUBOMORE! Tara se obratila Dejanu, on je obasipao komplimentima, na pomolu novi ljubavni trougao!?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading