EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Dejan prešao u islam i promenio ime u Zijad, Dragojević zbog Dalile napustio pravoslavlje, a tu nije kraj šokovima!
Printscreen

Odnos Dejana i Dalile Dragojević mesecima intrigira javnost, a tajne njihovog bračnog života počele su da isplivavaju na površinu. Rijaliti plus došao je do ekskluzivnih saznanja i otkrio pravi razlog Dejanovog narušenog odnosa sa porodicom. Prema rečina našeg izvora, Dragojević je pre nekoliko godina prešao u islam i uzeo ime Zijad, zbog čega je prekinuo kontakt sa bratom i majkom.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Dejan prešao u islam i promenio ime u Zijad, Dragojević zbog Dalile napustio pravoslavlje, a tu nije kraj šokovima!

Printscreen

 

- Selo u kojem žive Dalila i Dejan je vehabijsko, oni nisu pravi muslimani, to je sekta koje se pravi vernici stide. Tokom učešća u Parovima, Dalila se ponašala nedolično, obrukala ih je i zbog toga nije mogla da se vrati u selo jer su je meštani proterali - rekao nam je izvor, pa objasnio:

- Huso je tada rekao Dalili da ne sme da je primi u kuću dok selo ne odluči da li će joj oprostiti bludno ponašanje. Ona je nekoliko dana u neizvesnosti čekala odluku muškaraca koji su glavešine sela, a jednog dana po povratku iz džamije otac joj je saopštio da je seljani ne prihvataju u zajednicu - izvor nas je šokirao informacijama, pa objasnio šta je starleta iz Tuzle uradila da bi zaslužila oprost.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Dejan prešao u islam i promenio ime u Zijad, Dragojević zbog Dalile napustio pravoslavlje, a tu nije kraj šokovima!

Foto: Alo/ilustracija

 

- Dalila je bila očajna. Nakon nekoliko meseci vratila se u rijaliti, upoznala je Dejana i shvatila da joj je on karta za povratak kući. Oni su se venčali, seljani su je sa mužem primili nazad u zajednicu i oprostili sve grehe jer je uspela da preobrati hrišćanina. Nakon svadbe, Dalila je Dejana ubedila da promeni veru. Kada je prihvatio islam, Dejan je uzeo muslimansko ime Zijad - objašnjavao je izvor.

- Dragojević nikada nije bio neki vernik. Međutim, njegova porodica nije odobravala to što je uradio. On je zbog toga prekinuo svaki kontakt sa njima i počeo da se pridržava vrlo zatucanog načina života. Svakodnevno je klanjao, nije jeo svinjetinu i pridržavao se svih običaja. I u Zadruzi je prikazano kako radi abdest, odnosno čišćenje pred molitvu. On je tada u umivaoniku prao noge i lice kako bi bio čist pred klanjanje Alahu - ispričao nam je izvor, i objasnio da je to glavni razlog Dejanove agonije.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Dejan prešao u islam i promenio ime u Zijad, Dragojević zbog Dalile napustio pravoslavlje, a tu nije kraj šokovima!

Printscreen

 

- Dejan je sada uplašen. Njegova porodica godinama krije da je on prešao u muslimane. Dragojević je svestan da se neće vratiti u Šepak, a ne može ni u rodni grad doći kao Zijad. U njegovim zvaničnim dokumentima on je i dalje Dejan Dragojević, ali u muslimanskim knjigama ime mu je promenjeno. Trenutno se nalazi u nezavidnoj situaciji, rastrzan je između dve vere. Dalila je toga svesna i u nekoliko navrata mu je pripretila i rekla: „Sećaš se onog Boga u kojeg si verovao, pošto sada ne veruješ ni u šta?“ Time mu je jasno dala do znanja da će progovoriti. Njegova porodica, pak, pokušava da ga vrati hrišćanstvu. Kada su bili u poseti tokom novogodišnjih praznika nudili su mu brojanicu, ali Dragojević je odbio - ispričao je naš izvor na kraju.

 Dalilin stric hapšen zbog saradnje sa vehabijama

Prema rečima našeg izvora, Dalilin stric Nedžat završio je iza rešetaka jer je pomagao islamskom pokretu.

- Dalilin stric Nedžat dva puta je hapšen zbog pomaganja vehabijama. On je bio u zatvoru, a otac Huso propoveda njihova pravila, veru i običaje - rekao je izvor.

ZAPOČELI VRELO INTIMIZIRANJE ISPOD POKRIVAČA Nevena i Zola se osamili, pa se prepustili strastima, ne mare za kamere!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nena

25.01.2022 11:06

Ako je ovo sve tačno onda Dalilu čeka strašna kazna jer je počinila preljubu... Poznato je da po vehabijskim zakonima žena koja počini preljubu se vodi u dvorište džamije i kamenje do smrti...

Dsna

25.01.2022 18:21

@Nena - To je bilo u vrijeme turske vladavine,zene od pravih vehabija im se ne vidi lice,i ne smiju biti u prisustvu drugih muškaraca,a dalila je prekardasila sve redom,treba je poslat na pusti otok nek bere skoljke..

Dragan

25.01.2022 19:38

Kada se menja vera, ne mora da se menja ime, ako neko želi da predje na islam, ne mora da menja ime, može staro da zadrži. Ako neko menja ime on iz jedne nacije prelazi u drugu. Faktički promenom imena na tursko ime, neko se turči. Nije isto biti Srbin musliman i poturčiti se.