PORODICA RAZOČARANA?! Zadrugarka nema gde da se vrati, niko nije na njenoj strani?!
Printscreen

 Viktorija Mitrović onesvestila se pre nekoliko dana u “Zadruzi” a kako stvari stoje, svi njeni simptomi upućuju na to da je trudna.

Iako Viktorija ne beži od toga da ponovo rodi, njena baka Regina ne želi da je primi u kuću, posle svega.

Naime, ona je navodno očajna zbog toga kako se unuka predstavila u rijalitiju. 

Regina je van sebe! Samo joj je ova sramota trebala! Ajd što se saznalo da je Viki kao mala bila silovana, to nije njena sramota, ali su ih posle toga svi u selu Pločice popreko gledali. Onda je nešto Viki pričala da je imala mušterije, a zna se na šta se misli kad se to kaže. Pa svaki dan naskače na Marka u rijalitiju, ne gleda ni koje je doba dana i noći, da li je porodica ili dete gleda. Viktorija zna da je Socijalna služba već dolazila, da sumnjaju da zanemariju dete, još sad ako je trudna, to je katastrofa. Kaže Regina da planira da se iseli iz sela jer od bruke i sramote ne sme da izađe na ulicu! Mi joj kažemo da se ne pravi luda, nema šta ona da se sklanja i da se krije, jer to nije njena nego Viktorijina sramota. Sad je mnogo ljuta. Baš sam je juče srela, kaže da ako joj je unuka trudna da joj neće dozvoliti da se vrati kući, I da na nju ne računa oko odgajanje deteta jer joj već jedno čuva – izjavio je izvor za pomenuti portal.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podsećamo, Viki je javno iznela detalje brutalnog zločina koji joj se dogodio u selu Pločica, u blizini Kovina. Naime, ona je do detalja ispričala kako ju je sveštenik silovao u dvorištu crkve, nakog čega su svi zanemeli.

RASPADAŠ SE! Reper se krvnički obrušio na zadrugarku, uvrede pljuštale na sve strane

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

23.01.2022 17:01

Da sam nešto sveštenik koji ju je navodno silovao, zatražio bih reviziju procesa i dokumentovao bih sa njenim ponašanjem posle "Silovanja" tj. maloletnički brak, rađanje i bavljenje prostitucijom kao i ponašanje u realitiju. Zatražio bih rehabilitaciju i crkvenu i društvenu kao i miluonsku oštetu koju bi platila ona parama od realitija i novinske kuće koje su ubirali profit od priča o navodno bludnom svešteniku.

Zoran52

23.01.2022 17:33

Ds li ju je sveštenik pre tofa ispovidio. Katolički ili Pravoslani? Imajući u vidu iz kog je rata biće da je fratar.