SKANDALOZNO Alo! otkriva burnu prošlost najmlađe učesnice Zadruge 5 : Milica zbog matorca pobegla od kuće!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Život aktuelne učesnice Zadruge 5 Milice Veselinović ne prestaje da intrigira javnost, jer ima burnu prošlost, a samo 17 godina! Iako ona negira da je vodila buran život, Alo! je došao do ekskluzivnih informacija koje joj baš ne idu u prilog.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Naime, kako smo saznali od izvora bliskog Mensurovoj bivšoj, ona je bila u emotivnoj vezi s muškarcem koji je bio 35 godina stariji od nje, a zbog kojeg je bežala od kuće.

- Milica se još kao klinka trudila da bude drugačija, a najveća želja joj je bila da bude poznata. Taj cilj je ostvarila kada je ušla u Zadrugu 5, međutim nije računala na to da će uz njenu popularnost na videlo izaći i njena prošlost - ispričao je za Alo! izvor blizak zadrugarki, i dodao:

Printscreen

 

- U rijalitiju se trudi da sebe predstavi kao moralnu devojku koja je imala samo jednog momka u životu, ali istina je potpuno drugačija. Neposredno pred ulazak u „belu kuću“ bila je s oženjenim čovekom koji ima 50 godina. On živi u jednom mestu pored Kruševca. Milica je toliko bila zaljubljena u njega da je pobegla od kuće i niko nije mogao da je nađe pet dana - tvrdi izvor za Alo!. Iako ni taj čovek, kako kaže izvor, nije bio imun na nju i čak joj je kupio psa od 1.000 evra, suprugu i decu nije želeo da napusti zbog afere sa maloletnom Milicom.

- Ona nije marila za to šta će njeni roditelji reći kada saznaju da je u vezi sa 35 godina starijim čovekom. Jednog dana je odlučila da ode s njim, nikome se nije javila. Nestala je bez traga, niko nije znao punih pet dana gde se Milica nalazi - ispričao je za Alo! dobro obavešteni izvor:

- Njen otac je prijavio Miličin nestanak u policiji, a potraga je trajala nekoliko dana. Okupio je njene bliske prijatelje da bi mu pomogli da je pronađe - dodao je naš sagovornik.

- Sećam se da je njen tadašnji najbolji drug uspeo da stupi u kontakt sa Milicom kada je uključila telefon i tada mu je ona rekla da se nalazi sa momkom u nekom privatnom smeštaju nedaleko od njenog rodnog mesta. Njen tata čim je saznao gde je odmah je otišao tamo, međutim šokirao se kada ju je zatekao sa starijim čovekom - ispričao je izvor za Alo!.

Printscreen

 

- Taj prizor je izgledao jezivo. Milica je odmah počela da plače, jer nije očekivala da će videti svog oca na vratima. Međutim, kako je taj gospodin bio u braku, a da ne bi pukla bruka u selu, nagodio se s njenim ocem i ponudio mu novac da afera ostane tajna. Miličin otac je pristao i uzeo je novac od ćerkinog oženjenog ljubavnika.

Kako nam je još izvor ispričao, nakon toga su roditelji Milicu kaznili i zabranili joj izlaske.

- Ubrzo nakon toga ušla je u rijaliti i opet dokazala da je privlače stariji muškarci i da nema problem s upuštanjem u seksualne odnose - završio je izvor.

Smučio mi se seks moje ćerke

Ana Veselinović, Miličina majka, nedavno je u intervjuu za Alo! istakla kako se stidi seksualnih odnosa svoje naslednice sa Mensurom Ajdarpašićem.

Nije lako gledati seks svog deteta, pogotovo na televiziji koju prati čitav svet. Znam da oni tamo žive život i ne obaziru se na kamere, ali meni kao majci to je strašno.

SKANDALOZNO! Mensur otkrio šta ga je dovelo do hlađenja od Ane, a ona mu sasula istinu u lice o njegovom odnosu sa Carem

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading