ZOLINA MAJKA POBEGLA IZ DERVENTE?! Bosa zbog Miljane napustila kuću, komšinica razvezala jezik i otkrila gde se trenutno nalazi!
Printscreen

Javnost bruji o video snimku Miljane Kulić koja je u Doboju na groblju živog ''sahranila'' bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu.

Naime, ona se zavila u crninu, ponela crno - belu fotografiju Zolinu i otišla na groblje na kako je ona rekla četrdesetodnevni pomen, a ovo je veoma uznemirilo njegovu majku Bosu.

ZOLINA MAJKA POBEGLA IZ DERVENTE?! Bosa zbog Miljane napustila kuću, komšinica razvezala jezik i otkrila gde se trenutno nalazi!

Printscreen

 

Stan u Derventi u kom živi Zolina majka je navodno prazan, saznaje pomenuti portal, a od Bose navodno nema ni traga ni glasa.

Njena komšinica je navodno otkrila da je otišla u selo kako bi se sklonila od svega, kao i da joj nije ni malo prijatno kada vidi šta sve radi Miljana Kulić.

- Zolina majka je u selu. Malo se sklonila od ljudi. Svi je pitaju kako izdržava. Još kad smo videli šta je Miljana uradila sa slikom na groblju... Nije ni jednoj majci svejedno kad vidi tako nešto. Šta će jadna... nije bila dobro ni kad mu je Miljana glavu razbila često su je tih dana vodili u Hitnu - kaže komšinica, a prenosi pomenuti portal.

RAZVEZAO JEZIK! Dejan otkrio kakav mu je bio život u Bosni i koji su mu planovi sa njegovom i Dalilinom kućom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
istina

21.01.2022 07:52

manite se sada pobegla a kad trosila miljanine pare yajedno sa onim probisvetom sto glumi nesretnika tada je miljana bila o.k ajde bre milj tri puta isla na podbacaj ybog tog layova maltretitrao je u muyo sve vreme pa su sad yrtve sramota umesto da se poklope i cute