OVO JE PRVI DEČKO MALOLETNE MILICE! Šokirala se kada je javnost saznala da je bila sa njim, bio učesnik poznate emisije, a kažu i da ulazi u Zadrugu! (FOTO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maloletna učesnica "Zadruge" Milica Veselinović (17) napravila je pravu pometnju kada je uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem, a šuškalo se kako je ona bila u vezi i sa Igorom Spasojevićem, zvanim Noris.

Naime, Igorov drug koji je takođe u rijalitiju "Zadruga" pitao je Milicu da mu objasni kako napolju nije bila u vezi sa Igorom, zbog čega mu se ona pravdala.

Pošto je Milica prva imala intimne odnose u rijalitiju, zadrugari, ali i gledaoci počeli su da pričaju o tome kako je maloletnica imala odnose i sa Igorom, što ona žustro demantuje.

Ipak, sudeći po komentarima ispod klipova, veliki je broj onih koji joj ne veruju, te navode da će nastati pravi karambol kad Noris bude ušao u rijaliti, pošto se priča da će ući.

Inače, Igor Spasojević učestvovao je u emisiji "Brak na neviđeno", a frizuru je tada imao kao što je nekada nosio Milorad Ulemek Legija.

PLAŠIM SE DA JE DEJAN NE UBIJE! Reči Dalilinog oca lede krv u žilama: Zaslužila je to, ali ipak mi je ćerka!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mm

18.01.2022 13:20

aonaydaje ostavvite vise ovo dete na miru maltretirate je 24 sata 7 dana non stop