PLJUNUO PA LIŽE! Nenad Aleksić se zarekao da više neće kročiti u Belu kuću, pa pogazio reč: Ša pukao s poslom, pa spas traži u rijalitiju
Foto: Printscreen/instagram

Nenad Aleksić, širokoj publici poznat kao Ša, postao je ravnopravni učesnik Zadruge 5, uprkos obećanjima da je na ovaj vid medijskog eksponiranja stavio tačku i time potvrdio pisanje Alo! u proteklih nekoliko meseci.

Foto: Printscreen/instagram

 

Izvor blizak reperu u razgovoru za naše novine iznosi niz tvrdnji koje su repera naterale da se po treći put useli u „belu kuću“. Dok većina smatra da je razlog njegova bivša ljubav Tara Simov, izvor kaže da su posredi mnogo ozbiljniji razlozi koji se tiču puke egzistencije.

- Iako je nakon izlaska iz Zadruge 4 očekivao veliki povratak na muzičku scenu, to se na njegovu žalost nije desilo. Ša je jednom rečju pukao s poslom - počinje izvor, i dodaje:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nakon svih skandala i ljubavnih lomova gazde lokala nisu želele da ga angažuju za nastupe. Mali broj onih koji je želeo da ga vidi hteo je da ga ugosti isključivo s Tarom zbog fanova njihove veze, kako bi promovisao klub, tuđi nastup, sedeo u separeu i fotografisao se sa gostima. Njemu to, razume se, nije odgovaralo. Grčevito se sa svojim menadžerskim timom borio za nastavak muzičke karijere, ali situacija s pandemijom je takođe mnogo uticala da do toga ne dođe - kaže izvor.

Kako dalje saznajemo, tim s kojim je Ša radio pre Zadruge 3 ostao mu je veran sve do ulaska u Zadrugu 5, ali kada im je reper saopštio svoju odluku, došlo je do prekida saradnje.

- Menadžerski tim sa kojim je Nenad godinama sarađivao nije bio za to da reper po treći put uđe u rijaliti. Ubeđivali su ga da ono što mu se tamo dešava samo šteti njegovoj karijeri, a usput i gubi novac što na kazne koje plaća svojoj bivšoj devojci, što na razvod koji mu se zbog nje i desio. Iako im je obećao da će se posvetiti muzičkoj karijeri, Ša je na kraju zbog toga što nije imao posla, što ga je dovelo do finansijske krize, ipak potpisao ugovor i postao stanovnik imaginarijuma. Ta odluka dovela je do prekida saradnje sa njegovim dugogodišnjim menadžerom - kaže izvor.

PrintSrceen

 

Celu ovu priču potvrdio je i sam reper, za koga sada sa sigurnošću možemo da tvrdimo da je samo rijaliti igrač, u noći ulaska. Kada su ga neki od ukućana pitali kako posao i kinta, šta je radio dok nije došao, Ša je objasnio da mu posao stoji na mrtvoj tački.

- Izdao sam dve pesme, ali ništa se nije desilo. Situacija je teška zbog korone i nemam nastupe - pokušao je da se opravda Ša.  

Rijaliti karijera

Nenad Aleksić Ša svoju rijaliti karijeru započeo je na Farmi 4, ali ovo učešće nije uticalo na njegovu karijeru repera. U Zadrugu 2 ušao je kao ozbiljna muzička zvezda sa hitovima i zavidnom karijerom, ali flertovanja, muvanja i sitna neverstva sa Draganom Mitar predstavila su ga u apsolutno drugačijem svetlu. Napravio je pauzu jednu sezonu i učešćem u Zadruzi 4 zauvek je sebe postavio na listu rijaliti skandal-majstora. Turbulentna veza sa starletom Tarom Simov koštala ga je 250.000 evra, od kojih je 200 otišlo na razvod sa Ivanom Aleksić, a 50 na kaznu koju je velikodušno platio svojoj tadašnjoj devojci Tari. Možda će mu učešće u Zadruzi 5 biti treća sreća.

ŠA JE UZROK NETRPELJIVOSTI!? Tara zaurlala iz petnih žila na MC Aleks, ona žestoko uzvratila!

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Lara

17.01.2022 15:42

STA RECI NEGO DA JE TEZAK DEBIL ! ZASTO SU GA PUSTILI U ZADRUGU????