JA DA SAM MUŠKO PRAVILA BIH SE MRTVA! Jovana Ljubisavljević otkrila koja zadrugarka se nabacuje Stefanu i da li bi ušla u rijaliti kada bi je prevario
Foto: Youtube/Printscreen

Bivša zadrugarka, Jovana Ljubisavljević misica i aktuelna devojka zadrugara Stefana Karića bila je gost u jednoj emisiji. Jovana je spremna da prokomentariše sve aktuelnosti iz nikad turbulentnije sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima ''Zadruge 5''.

U javnosti se dosta komentarisala njena poseta Stafanu Kariću u ''Zadruzi 5'', prilikom čega mu je prošaptala da mu čuva pare, što misica komentariše ovako:

- Čuvam sve što je ostavljeno, ljudi se uglavnom hvataju za takve stvari koje njima odgovaraju. Baš me briga! Čuvam sve što je ostavljeno i čekam ga - rekla je Jovana.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Njena čestitka Stefanu za krsnu slavu je izazvala buru emocija kod Karića, a sada otkriva šta mu je napisala:

- Napisla sam mu koliko ga volim, da ga čekam, raznežilo ga je jer sam do detalja opisala kako provodim vreme. Znam koliko mu to znači. Ja znam koliko sam ja stara pisma čitala iznova i iznova. Zamisli kad sam rasplakala Matoru - kaže Ljubisavljevićeva.

Usledio je segment emisije kada gost odgovara na pitanja sa Instagrama:

- Kada bi te Stefan prevario, da li bi ušla u Zadrugu?

Ne. Ja ne prodajem svoju ljubav, ušla bih za novac, a tada bih morala da trpim nešto što me boli i što nema cenu, tako da ne.

Printscreen

 

- Šta misliš koja devojka se indirektno nabacuje Stefanu?

Da li ste gledali Irmu? Kaže ''Dala sam mu znak, ali se pravi lud'', ja da sam muško ne bih se pravila luda, nego mrtva. Divna je. (smeh) Bilo mi je to simpatično. Znam da mnogo toga ne može da se sakrije od kamera, ali ti pogledi i dobacivanja, to može.

- Da li primećuješ koliko Stefan gleda Šopićku kada dođe u emisiju?

Naravno da gleda, devojak je voditeljka. Ona stvarno profesionalno radi svoj posao, i mene je intervjuisala u ''Narod pita'' i na žurci... Gleda kad odgovara, ne gleda sigurno u nekom drugom smislu.

ZAUVEK PREKINI S NJOM! Đedović surovo predočio Dejanu njegovu situaciju sa Dalilom, a zbog ovih reči Dragojević je zanemeo!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zozonbg

17.01.2022 13:23

Šta ćeš više. Em lepa, em pametna. Retko.