BILJANI POZILO KADA JE VIDELA SINA KRVAVOG! Dragojevići nakon uznemirujućih scena u Zadruzi krenuli u Šimanovce da spasu Dejana!
Printscreen

Dejan Dragojević je sinoć lomio glavu o staklo i zid u "Zadruzi", nakon što se umešao u svađu Dalile i Filipa, pa je završio sav krvav, što je uznemirilo njegovu majku Biljanu Dragojević.

- Biljani se slošilo kad je videla šta se dešava! Srušila se kad je videla sina krvavog! Odmah je sa porodicom izašla iz kuće i uputila se u bolnicu da ga nađu. Ne mogu da veruju šta je uradio, tresli su se sve vreme - kaže izvor za pomenuti portal.

- Rešeni su svi da ga dozovu pameti, ne mogu da dozvole da se ovakve stvari ponavljaju. Biljana se najviše uznemirila, nije lako kad vidiš rođeno dete da ima takve lomove - dodaje izvor.

JEZIVE POVREDE GLAVE! Otkriveno u kakvom je stanju Dejan Dragojević nakon što je hitno izveden krvav iz Zadruge!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Goran

14.01.2022 09:02

Ne mozete vi njemu vise nista. Samo ce te se jos vise obrukati kada vas bude izvredjao. Decku je evidentno ispran mozak i zagrizo je u velike probleme. On je toliko neuracunjiv da moze doci do nesagledivih posledica po njega samog i svih vas.

Joka

14.01.2022 09:10

Zeno sto nevadite sina iz celjusti dodji pred vladu narod ne uz vas .

Bajica

14.01.2022 14:48

Izveli su Tomovica zbog navodnog samopovredjivanja(nije jeo dva dana).Ovaj momak se ubi ali donosi gledanost sto je bitnije od svega.Ne znam zasto njegova porodica ne reaguje i izvede decka pre neke vece katastrofe jer je ocigledno neuracunljiv.