MOLI DA JE VRATE U RIJALITI! Maja plače po čitav dan, obratila se čelnicima Pinka i gorko se kaje zbog svog skandaloznog ponašanja, isplivali svi detalji!
Printscreen

Zbog nasilnog ponašanja Maja Marinković je izbačena iz rijalitija Zadruga, a najveći problem je što ni Maja, ni Taki ne znaju kako će vratiti dug, zbog čega Marinkovićeva navodno ne prestaje da besni po stanu i šalje poruke čelnicima Pinka uz molbu da se vrati u Zadrugu.

- Bilo je samo pitanje dana kada će Maja zbog ponašanja biti izbečena, mnogo joj je dopušteno i trebalo je da završi ovako. Ona nije svesna svog neurotičnog ponašanja i nasilja koje je tamo uradila, prvenstveno nad Filipom Carom. Ona plače po čitav dan, pa onda usledi red besa kada cepa stvari i lomi po svom stanu, a onda tvrdi kako se kaje zbog svega. Nema šanse da se ona kaje, ona se tako ponaša, tako je vaspitana - kaže izvor blizak Marinkovićevoj i dodaje:

MOLI DA JE VRATE U RIJALITI! Maja plače po čitav dan, obratila se čelnicima Pinka i gorko se kaje zbog svog skandaloznog ponašanja, isplivali svi detalji!

Foto: Alo/ilustracija

 

- Mislim da je njen otac Taki tek sada shvatio u kakvom je ona stanju psihičkom. Do sada mu je bilo zanimljivo da gleda kako se ponaša i što je najgore, smejao se njenim ispadima. Sada shvata da je njeno stanje alarmantno i da mora da potraži stručnu pomoć. To joj je i rekao. Mislim da će je ovog puta naterati da razgovara sa psihijatrom jer se ona sama ne može iščupati iz svoga ovoga jer je duboko zagazila u neuroze i nasilničko ponašanje. On je ostao šokiran kada ju je doveo iz Šimanovaca i kada je počela da divlja po stanu - dodaje izvor.

Izvor kaže da su kako Maja, tako i Taki u panici.

- Kada su shvatili da će morati da iskeširaju 50.000 evra slošilo im se. Taki je besan i stalno joj govori da je trebalo da ga posluša i da se smiri, da nije imala meru u ponašanju. Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće pod hitno da je vodi na lečenje - zaključuje izvor.

MOLI DA JE VRATE U RIJALITI! Maja plače po čitav dan, obratila se čelnicima Pinka i gorko se kaje zbog svog skandaloznog ponašanja, isplivali svi detalji!

Foto: Alo/ilustracija

 

- Ona stalno piše organizatorima, ljudima koji su je zvali u rijaliti pa čak i Mitrovićima po društvenim mrežama i moli da se vrati u Zadrugu. Ona i Miljana Kulić ne prestaju da uznemiravaju sve po Pinku kako bi izbegle dugovanje i vratile se među ukućane - završava izvor.

Podsetimo, produkcija je donela odluku da je Maja diskvalifikovana i da mora da isplati “Pinku” 50.000 evra.

Kako se saznaje, Kulićeva i Marinkovićeva navodno ne prestaju da pišu čelnicima Pinka kako bi izbegle kaznu koja ih čeka zbog ponašanja u rijalitiju, a kako se takođe saznaje od prijatelja Filipa Cara, njegova porodica je navodno besna zbog svega što je on pretrpeo od Maje.

SKANDALOZAN SE*S NA BOŽIĆ! Žestoka akcija zadrugara u toaletu na veliki hrišćanski praznik, javnost zgrožena snimkom koji je isplivao u javnost!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Marko

09.01.2022 09:17

TATA TAKI ,SAD JE DOSAO PAMETI.KAD SVI GOVORILI DA MU JE CERKA SKRENULA ,ON JE HVALIO DA JE ONA ,ZVEZDA ,DA ONA DRZI ZADRUGU ,DA JE NAJ LEPSA,DA JE PAMETNA ,TIME JE SAD U BEDAKU .POKAZALO SE SVE SUPROTNO .KAD JE DJAVO DOSAO PO SVOJE ,SAD JE PROGLEDAO .EPITET MAJA KITA ,NIJE DOBILA NA FAKULTETU ,VEC OD NARODA .TO CE VRLO TESKO DA NOSI .TAKI POKUSAJ DA BUDES REALAN ,POMOZI SVOM DETETU ,ALI REALNO .PA ONA NEZNA NI CAJ DA SPREMI .TO NIJE NORMALNO .BUNDU CES JOJ KUPITI ,ALI PONASANJE I PAMET ,NECES .TO SE NE KUPUJE .TO SE STICE VASPITANJEM KOJE ONA NEMA .

Ruzica

09.01.2022 11:29

@Marko - Osoba neobrazovana kojoj su vazne samo plasticne operacije koja ne zna smislenu recenicu da izgovori ne treba uopste da se pojavljuje ni na tv ni u tabloidima!