SLAVLJE U DOMU DRAGOJEVIĆA! Pored obeležavanja Božića imaju još jedan razlog za sreću, a Biljanin gest je raznežio sve! (FOTO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Pravoslavni hrišćani juče su obeleževali Badnji dan i veče, kako bi danas, u miru i slozi dočekali najradosniji praznik, Božić

Ipak, u porodici Dragojević, nisu samo ovi veliki praznici bili povod za sreću i veselje. Kako je na Instagramu objavio Dejanov brat David, njihova baka juče je proslavila 90. rođendan! Cela porodica se okupila u jednom restoranu, a osmesi svakako nisu izostali.

Pored toga, David je objavio i svoju majku Biljanu kako poštuje običaje na Badnji dan, te je ugostila decu iz komšiluka i na vratima kuće im delila slatkiše, voće i parice kako to običaji nalažu.

Ovaj Biljanin postupak je posebno raznežio fanove rijalitija, budući da je poznato da sa svojim mlađim sinom Dejanom nema dobar odnos poslednjih pet godina.

BACILA BIH TI SVE STVARI U SMEĆE! Dalila želi što pre da se otarasi garderobe koju je Dejanu poklonila porodica, David će tek sada pobesneti!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading