FILIPU CARU DOLAZI JEDNA OSOBA Zbog ovog čoveka mu neće biti dobro, a još gore će podneti Maja i Dalila!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Za samo nekoliko sati zadrugare će na imanju u Šimanovcima posetiti članovi njihovih porodica, a Filipu Caru će u posetu doći njegov otac Franjo Car.

FILIPU CARU DOLAZI JEDNA OSOBA Zbog ovog čoveka mu neće biti dobro, a još gore će podneti Maja i Dalila!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

Maja Marinković i Dalila Mujić možda imaju i najviše razloga za strah budući da u rijaliti program "Zadruga" navodno ulazi otac Filipa Cara, Franjo Car.

On je spreman da se suoči sa bivšim snajkama koje su na njegov i račun njegove porodice izosile velike uvrede.

Kako Telegraf piše, Franjo je pre dva dana doputovao u Beograd spreman da uđe u Belu kuću i da pruži sinu podršku kako bi istrajao do kraja, ali i kako bi ga posavetovao o budućem ponašanju i uputio kritiku bivšim snajkama.

Nije tajna da porodica Car ne podržava Filipovu vezu sa Majom Marinković zbog njihovih sukoba, ali ni sa Dalilom zbog javne prevare, o čemu je Franjo prvi i jedini put govorio za domaće medije početkom novembra meseca.

- Ne vidim baš da je srećan pored Dalile. Ne sviđa mi se njegov i Dalilin odnos i to što se svađaju. Isti su karakterno. Ne sviđa mi se ni to što pokušava da mu nametne svoje mišljenje. Sestra bi mu zamerila da dovede Dalilu u kuću, a majka mu svaku devojku zamera - rekao je Franjo jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

JA ĆU VAS NAUČITI PAMETI! Maja uhvatila Dalilu i Cara zajedno, pa počela da histeriše!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading