RASKRINKALA IH DO SRŽI! Zorica Marković popljuvala Dalilu i Dejana: Sve radi iz inata Caru, da pokaže koliko je moćna!
Printscreen

Legendarna pevačica narodne muzike i bivša zadrugarka, Zorica Marković, oglasila se i tom prilikom oplela po Dalili i Dejanu Dragojeviću, pa nikad brutalnije komentarisala njihovo pomirenje, nakon javne preljube sa Filipom Carem.

Zorica nije birala reči o Dragojevićima. Istakla je da joj od samog starta nikad turbulentnije sezone ''Zadruge'' sve miriše na dogovor supružnika, ali da se ona malo zavozala, te da su se rodile emocije prema Caru.

- Ljudi moji, ja sam u samom startu rekla da je dogovor. Kada sam slučajno, pre nego što će početi Dalili da prija društvo Filipa Cara, ispred bazena su sedeli Dalila i Dejan i pričali u šiframa. Meni je bilo sve jasno tada, znači njihov dogovor... Pošto su kao rijaliti igrači postali dosadni, jer su sve ispucali. Toliko primitivno i toliko jadno, pošto nisu bili interesantni dok su kidali duše ljudima, dogovorili su se, po mom mišljenju, a imam mozga. Ona je prekršila dogovor, a Dejan je tu poludeo. Ona je trebala da flertuje, ali otišlo je daleko. Dejan od nje ne sme ni da pisne, ni da prd*e, znači ne sme ništa - priča Zorica Marković, pa nastavlja:

RASKRINKALA IH DO SRŽI! Zorica Marković popljuvala Dalilu i Dejana: Sve radi iz inata Caru, da pokaže koliko je moćna!

Printscreen

 

- Kad su bili u najvećoj svađi, on koga god je pomenuo da mu se dopao, ona je i tad bila ljubomorna, i to govori da je to bio dogovor iako je ona prekršila, jer je ona takva. Ona mafija, mora sve da bude po njenom i u životu i u kući. A u stvari je niko i ništa. Dalila iz Šepka, čuj... Ti mladi učesnici su tamo kao statisti, njoj ne sme niko da pisne. U trećoj sezoni nije mogla da uspe, bila je zaljubljena u Karića, pa je morala da zbriše. Ja sam bila tamo, imala je situaciju sa Tomovićem. To ne može ni monstrum da uradi, e od tada ja nemam dobro mišljenje o njima. Ni njega ne mogu da žalim, žali ga cela nacija, mi smo takav narod da volimo žrtve. To i jeste ružno što mu je uradila i za svaku osudu.... Međutim, on je lomio ruke samo jer je ona prekršila dogovor. Ne mogu da imam lepo mišeljenje o njemu, uopšte mi ga nije bilo žao. Čovek koji tolike godine negira i izbegava i nema nikakav kontakt sa bratom, majkom... To govori sve o čoveku, vrlo je namazan i perfirgan, ali majci da se ne javi? On je za menu nula od čoveka i tu se priča završava - priča Zorica.

RASKRINKALA IH DO SRŽI! Zorica Marković popljuvala Dalilu i Dejana: Sve radi iz inata Caru, da pokaže koliko je moćna!

Printscreen

 

- Ako si promenio veru, onda se to kaže. Ti nisi Dejan onda, već kako onaj njegov komšija kaže Zijo ili Haso. Dakle i tu je ispo folirant, ja tu ne vidim ništa srašno. Ja da sam tamo, rekla bih mu ''Gde si brate Zijo?!''. Ja vrlo dobro pamtim, Dalili se dopadao prvo David, a kada je došao Dejan da brani brata, ona je rekla ''Hoću ovog malog, dovedite mi ga'', e tako je njihova veza počela, iz inata. Naravno i majka njegova se bunila, e od tada traje inat. Sve ovo što radi je u inat njegovima, u inat Filipu Caru, da pokaže koliko je ona moćna, a u stvari je dno dna - priča Markovićeva.

Osvrnula se i na Dalilin odnos prema Maji Marinković, ali i prema Irmi Sejranić, za koju tvrdi da zna za Dalilinu mračnu prošlost:

RASKRINKALA IH DO SRŽI! Zorica Marković popljuvala Dalilu i Dejana: Sve radi iz inata Caru, da pokaže koliko je moćna!

Printscreen

 

- Dalila se Maje jako boji i od starta se trudi da ne uđe sa njom u svađu, jer jedna o drugoj mnogo znaju. Takođe Irma mnogo zna o njoj, dok je Mića delio budžet, pokušala je neku svađu sa Irmom, ali se povukla, jer ako Irma progovori, ode mast u propast, jer se one jako dobro poznaju - priča Zorica.

- Mislim da Matora i Luks znaju za njihov dogovor. Sve je to dogovoreno. Dejan je bio favorit, a ona sada misli da će kao ljubav da pobedi, da se to prašta, sve će na silu da radi i iz inata kako bi dokazala da je svemoćna, a u stvari je jedno ništa. Dejan kakav god da je, doživeće nažalost svašta. Dalila neće birati sredstva sad da dokaže da je svemoćna, a u stvari hoće da umre za Carem. Filip je to provalio na vreme, zato je naglašavao da mu neke stavri nisu jasne. On je meni top, Maja ga drži u šaci zbog nekih stvari spolja. Tu nema ništa osim sek*a. Filip nije pič*a kao Dejan, kaže sve otvoreno. Žao mi je što nisam tamo inače bih razvalila, žešći su prevaranti oboje - zaključila je Zorica Marković. 

AKO PUKNEM S BANETOM, PRELAZIM NA ŽENE Ivana Krunić u emisiji Alo! Naslovna progovorila o vezi sa Čolakom i trudnoći, pevačica otkrila istinu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mima

27.12.2021 19:56

Zorice za sve si upravu. Oni su dno dna. Za svo v reme koliko traju rijalitiji većih olosa nije bilo niti će biti.