PORODICA TRAŽI SVEŠTENIKA! Dragojevići očajni nakon Dejanovog pomirenja sa Dalilom, ne mogu da podnesu njegovu tugu!
Foto: Alo/ilustracija

Nakon što je Dejan Dragojević oprostio javnu prevaru svojoj ženi Daili Dragojević, njegova porodica na sve načine želi da ga dozove pameti. Otac, majka i brat udružili su snage i zajedno su rešili da Dejanu otvore oči.

Dejanova majka Biljana moli da se u rijaliti uvede pop da skine magiju sa njenog sina, piše "Svet".

PORODICA TRAŽI SVEŠTENIKA! Dragojevići očajni nakon Dejanovog pomirenja sa Dalilom, ne mogu da podnesu njegovu tugu!

Printscreen

 

- Bilja je očajna, po ceo dan plače. Ne može da veruje šta gleda, šta Dejan radi od svog života. Sve je sigurnija da su u celu priču umešane neke nečiste sile i da mu neko radi o glavi. Ne zna kako da mu pomogne, zvala je tamo neke ljude da ih pita da mu uvedu popa, a da niko ne vidi, plaši se da su ga neki đavoli obuzeli. Nije joj jasno kako je mogao da gleda sopstvenu ženu u krevetu s drugim, ta ista Dalila ga je pljuvala, vređala, gađala s čim je stigla i sad je ljubi. Svi su zatečeni i zgroženi. Nadaju se da će za Novu godinu ući u 'Zadrugu' da probaju da mu otvore oči. Ona je ovog puta odlučila da ne diže ruke od svog deteta i da se nada da će on vremenom shvatiti neke stvari, poslednja šansa da ga izvuče iz tog braka u kom tone sve dublje i dublje. David je očajan zbog brata, stalno ga gleda, udara televizor, ne može da veruje šta se dešava. On se slaže sa majkom da Dejanu neko radi o glavi i da je on previše inteligentan da bi sebi dopustio ovako nešto. Njegova muka ujedinila je Dragojeviće, pa su majka, otac i brat rešili da uđu i obave ozbiljan razgovor sa njim ako im produkcija dozvoli - kaže za pomenuti list izvor blizak Dragojevićima.

PORODICA TRAŽI SVEŠTENIKA! Dragojevići očajni nakon Dejanovog pomirenja sa Dalilom, ne mogu da podnesu njegovu tugu!

Printscreen

 

Dejan često ponovlja kako je on sam i da mu ništa ne znači kuća, novac, karijera, ako Dalila nije uz njega. Njegov otac Goran šokiran je tim stavom.

- Dekija svi vole, ne znam odakle mu taj utisak da je on sam i da ga niko ne voli. To što mu je Dalila priredila je dno dna. To je poniženje za jednu ženu. Udata, a tako se ponaša. Sram je bilo! Njoj suzu pustiti nije ništa, ali ta njena suza nije iskrena. Kako može da se ponaša tako ako je nekog volela?! Ništa je ne bih pitao, samo bih je pogledao i okrenuo se... Bio sam sa njima dva dana pre ulaska i ona je za nedelju dana sve promenila. To je sve isplanirano unapred, ne može spontano da se desi. Ja nemam reči da može da bude takva prema takvom momku, momku koji vredi puno! Da uđem rekao bih mu: 'Po***aj se po Dalili', on je budala što je oprostio kuji - rekao je Goran.

MAJA PRIČALA O SVOM HONORARU Evo koliko je dobila za lupanje glavom u vrata! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Lana

25.12.2021 21:21

i treba !decko je omadjijan 'odzinim vradzbinama koje vode u ludilo,a lako moguce i u smrt!

Stefan

25.12.2021 22:33

Haha, jeste, za sve je kriva magija, oni svi redom degenerici pa posle krive madjije ..

Zoran

26.12.2021 20:22

Da li je moguce da majka nevernika i.verskog izdajnika jos ne zna da se njen sin odrekao katolicke vere i.prihvatio islam kao.svoju veru da je imao.zajednicko.klanjanje sa hodjom da mu.fuksa oprosti.sto je bila pred milionima gledalaca u.zivo seks i.sva ponizenja a majka trazi.da mu."svestenik".pomogne. Kako.bi.svestenuk Katolik Pomogao.Hasanu muslimanu.bivsem.Dejanu

Zoran

26.12.2021 22:16

BILJANA OBA TVOJA SINA NE ZNAJU.DA IZABERU. DA LI.JE ana Kotyc i.ova olos iz Bosne devojke za zenidbu.a one niko.ne vidi.kao.domavice pored sporeta i.drugoh kucnih poslova. One su za jednokratnu.upotrebu ali.to.mnogo.o kosta ni.za sta. Dakle tvoji.sinovi Imaju u glavama problem .posebno Ovaj Hasan koji.je jedini.nakon sto su.je sutnula tri verenika uzeo da mu.bude zena a ona navikla na kurvanje i to pred njegovim.ocima na koje bahanalije snajke on se samopovredjuje i.moli.hodju da mu se drolja vrati.